Thumbnail

GNTM: Άρχισε το ξεκατίνιασμα και οι κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες (Βίντεο) GNTM: Άρχισε το ξεκατίνιασμα και οι κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες (Βίντεο)

Το ψέμα και το «υφάκι» που εξόργισε διαγωνιζόμενη
Μπορεί ακόμα η επιτροπή να μην κατέληξε στην επιλογή των 20 κοριτσιών που θα μπουν στο σπίτι του "Next Top Model", ωστόσο οι κόντρες ανάμεσά τους ξεκίνησαν από το πρώτο επεισόδιο του bootcamp. 

Συγκεκριμένα, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Χριστιάνα Σκούρα «αρπάχτηκαν» κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Η κόντρα ανάμεσά τους ξεκίνησε όταν η Βίκυ Καγιά τους ζήτησε να χωριστούν σε όσες έχουν κάνει πασαρέλα και σε όσες δεν έχουν κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία στις οντισιόν είχε καταπλήξει τους κριτές, πήγε στην ομάδα με τα κορίτσια που δεν είχαν περπατήσει ποτέ ξανά, προκαλώντας έτσι τον εκνευρισμό της Μικαέλας.

«Ηταν μία κοπέλα, η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία πήγε με τα κορίτσια που δεν έχουν κάνει ποτέ πασαρέλα. Ωστόσο, αυτή έχει πάει σε τόσα καλλιστεία, έχει πάρει τρεις τίτλους και λέω εγώ τι ... θα βγει στην πασαρέλα και θα της πουν οτι είναι φυσικό ταλέντο; Αυτό ήθελε να ακούσει και είπε ψέματα;» σχολίασε στην κάμερα με ειρωνικό ύφος η Μικαέλα.

Βέβαια, η κόντρα δεν τελείωσε εκεί, καθώς η τέλεια πασαρέλα που έκανε η κατά τ’ άλλα «άπειρη» Χριστιάνα, εκνεύρισε ακόμη περισσότερο την άλλη διαγωνιζόμενη.

Ακούγοντας μάλιστα την Καγιά να λέει στη Χριστιάνα «Πάρα πολύ ωραία, δεν έχω τίποτα να πω. Μπράβο», η Μικαέλα δεν κρατήθηκε και πήγε να ρωτήσει τη συμπαίκτρια της αν λέει αλήθεια ή ψέματα. «Της μίλησα και της είπα “Δεν έχεις κάνει εσύ πασαρέλα;” και μου σήκωσε τον ώμο με υφάκι», ανέφερε η Μικάελα on camera δείχνοντας τον εκνευρισμό της για το ψέμα της συμπαίκτρια της.

Δες το απόσπασμα εδώ:

Home