Thumbnail

Κόντρα Καπουτζίδη - Ουγγαρέζου: Κύπρια ηθοποιός παίρνει θέση και ξεσπά! (Φώτο) Κόντρα Καπουτζίδη - Ουγγαρέζου: Κύπρια ηθοποιός παίρνει θέση και ξεσπά! (Φώτο)

«Άντε πάλι με την καραμέλα του bullying»
Το βράδυ της Κυριακή, μέσα από το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", είδαμε τον Γιώργο Καπουτζίδη να μιλά για πρώτη φορά για το bullying, συγκινώντας μάλιστα το τηλεοπτικό κοινό με όσα ανέφερε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μέσα από την τοποθέτηση του, μας έκανε να προβληματιστούμε, ενώ μια αντίθετη άποψη είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, μέσα από την εκπομπή "Πρω1νό μου",  δεν δίστασε να ''επιτεθεί'' ανοικτά και να αναφέρει την προσωπική του εμπειρία, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Καπουτζίδη οτι και ο ίδιος έκανε bullying όταν είχε ισχυρή θέση στο Mega, την εποχή που οι σειρές του μεσουρανούσαν στο κανάλι. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός σεναριογράφος και παρουσιαστής, δεν άφησε το θέμα να τελειώσει και έδωσε την απάντηση του, σε όλα αυτά που ακούστηκαν από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που μεταξύ άλλων τόνισε πως κανένας δεν έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του, και πως όλοι μας πρέπει να αντιδρούμε μπροστά σε τέτοια φαινόμενα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2.Στο σχολείο, στην τράπεζα, στην τηλεόραση, στην παρέα, παντού, αντιδράστε. Αντιδραστε απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο που το εκφράζει, απευθυνθείτε σε κάποιον ανώτερο για να τον συνετίσει, πάντως κάντε κάτι! Αντιδράστε! Άνθρωποι χάσανε τις ζωες τους γιατί κανεις γύρω τους δεν αντέδρασε! Μην τα αφήνετε όλα αυτά να περνάνε σαν πλάκα! Εργάζομαι στην τηλεόραση, αυτός είναι ο εργασιακός μου χώρος, εκει θα αντιδράσω. Δεν ξερω αν είμαι περήφανος για το χώρο που εργάζομαι. Άνθρωποι, κουτσομπολεύουν άλλους ανθρώπους,, τους προσβάλλουν, τους θίγουν, διασπείρουν ψέματα για αλλους ανθρωπους, δήθεν ότι κάνουν ρεπορτάζ και πληρώνονται πέντε φορες περισσότερο από τη μητέρα μου που ήταν δασκαλα και για 30 χρόνια μάθαινε γράμματα στα παιδιά του κόσμου! Αλλά κι εγώ ακόμα, κάθομαι σε μια καρέκλα και καλοπληρωνομαι! Ε, τουλάχιστον ας κάνω κάτι χρήσιμο. Ας μη σαπίσω σε αυτή την καρέκλα! Ας αντιδράσω! Ας παλέψω για να βοηθήσω κάποιους, κι ας ξεβολευτω, κι ας γίνω και δυσάρεστος. Ο κυριος Ουγγαρεζος και η κυρία Μεσσαροπουλου θα πρέπει να ξέρουν πως οτι έχω πετύχει στη ζωή μου, το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους. Και ότι πετύχω από δω και πέρα, ειδικά από την Εθνικη Ελλαδος και μετά, θα το πετύχω γιατί θα αντιδρώ. Πάντα. Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπουλου και σε οποιον Καπουτζιδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια. Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται! Θα μείνω πιστός στους γονεις μου, στους φιλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, καποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

Χθες ωστόσο, πήρε θέση στην κόντρα και η γνωστή Κύπρια ηθοποιός, Μαριέλλα Σαββίδου, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Καπουτζίδη στη σειρά ''Εθνική Ελλάδος''. 

 

Η αγαπημένη Μαριέλλα,  μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μίλησε για τον Καπουτζίδη, γράφοντας το πιο κάτω κείμενο: 

«Άντε πάλι με την καραμέλα του bullying.» Φράση που την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές από ανθρώπους που έχουν πάντα πρόβλημα με αυτό. Γιατί δεν τους αρέσει να τους θυμίζεις πόσο κακοί μπορεί να γίνονται. Γιατί εάν δεν κοροϊδέψουν τον άλλον που διαφέρει από αυτούς πώς θα εδραιώσουν την «ανωτερότητά» τους; Έχω σαν οδηγό στην ζωή μου ότι όταν συμβαίνει κάτι άδικο μπροστά στα μάτια μας και σιωπάμε, ότι η σιωπή μας αποτελεί συνενοχή στο άδικο. Και γι’αυτό όποτε βρέθηκα σε οποιοδήποτε χώρο, σπίτι, καφέ, τηλεοπτική εκπομπή και ειπώθηκε οτιδήποτε ρατσιστικό και προσβλητικό για κάποιον όσον αφορούσε τον σωματότυπό του, τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, την θρησκεία του, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ και έστησα ανάστημα σ´αυτόν που έκανε το bullying. Για μένα η Εθνική Ελλάδος δεν σήμαινε απλώς την έναρξη της καριέρας μου στην Ελλάδα με ένα υπερταλαντούχο σεναριογράφο. Σήμαινε την συμμετοχή μου σε μια σειρά που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και έδειξε αλήθειες που μέχρι τότε δεν είχαν ξαναπροβληθεί με αυτό τον τρόπο. Που εξέθεσε τους καθημερινούς θύτες μιας κοινωνίας που αρέσκονται να νιώθουν πάντα ανώτεροι σε οτιδήποτε δεν τους μοιάζει. Και γι ´αυτό και μόνο θα είμαι πάντα περήφανη @ykapoutzidis που ήμουνα κομμάτι αυτής της σειράς και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου. Και θα σε ευχαριστώ πάντα και θα σε αγαπώ. Και για αυτό και για όλα όσα πρεσβεύεις με τόση αξιοπρέπεια.'' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Άντε πάλι με την καραμέλα του bullying.» Φράση που την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές από ανθρώπους που έχουν πάντα πρόβλημα με αυτό. Γιατί δεν τους αρέσει να τους θυμίζεις πόσο κακοί μπορεί να γίνονται. Γιατί εάν δεν κοροιδέψουν τον άλλον που διαφέρει από αυτούς πώς θα εδραιώσουν την «ανωτερότητά» τους; Έχω σαν οδηγό στην ζωή μου ότι όταν συμβαίνει κάτι άδικο μπροστά στα μάτια μας και σιωπάμε, ότι η σιωπή μας αποτελεί συνενοχή στο άδικο. Και γι’αυτό όποτε βρέθηκα σε οποιοδήποτε χώρο, σπίτι, καφέ, τηλεοπτική εκπομπή και ειπώθηκε οτιδήποτε ρατσιστικό και προσβλητικό για κάποιον όσον αφορούσε τον σωματότυπό του, τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, την θρησκεία του, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ και έστησα ανάστημα σ´αυτόν που έκανε το bullying. Για μένα η Εθνική Ελλάδος δεν σήμαινε απλώς την έναρξη της καριέρας μου στην Ελλάδα με ένα υπερταλαντούχο σεναριογράφο. Σήμαινε την συμμετοχή μου σε μια σειρά που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και έδειξε αλήθειες που μέχρι τότε δεν είχαν ξαναπροβληθεί με αυτό τον τρόπο. Που εξέθεσε τους καθημερινούς θύτες μιας κοινωνίας που αρέσκονται να νιώθουν πάντα ανώτεροι σε οτιδήποτε δεν τους μοιάζει. Και γι ´αυτό και μόνο θα είμαι πάντα περήφανη @ykapoutzidis που ήμουνα κομμάτι αυτής της σειράς και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου. Και θα σε ευχαριστώ πάντα και θα σε αγαπώ. Και για αυτό και για όλα όσα πρεσβεύεις με τόση αξιοπρέπεια. #stopbullying #react #humanrights #diversity #stepup #ειμαστεολοιδιαφορετικοι

A post shared by Μαριέλλα Σαββίδου (@mariellasavvides) on

Home