Thumbnail

Ένας ακόμα βασιλικός γάμος: Παντρεύεται σήμερα η πριγκίπισσα Ευγενία (Φώτο) Ένας ακόμα βασιλικός γάμος: Παντρεύεται σήμερα η πριγκίπισσα Ευγενία (Φώτο)

Ο γάμος της εγγονής της Βασίλισσας θα είναι πιο ακριβός από αυτόν του Harry και της Meghan
Η πριγκίπισσα Eugenie, η εγγονή της βασίλισσας, παντρεύεται σήμερα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jack Brooksbank. 

Ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης, η 28χρονη γαλαζοαίματη, που είναι κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι St. George's, στο κάστρο Windsor, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Harry τον περασμένο Μάιο.

02

Η τελετή ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και θα έχει διάρκεια μια ώρα, ενώ μετά το Μυστήριο το ζευγάρι θα χαιρετήσει το κοινό σε μια βόλτα με άμαξα γύρω από το Windsor.  Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι εκλεκτές προσωπικότητες της Βρετανίας αμέσως μετά θα διασκεδάσουν σε πάρτι με οικοδέσποινα τη βασίλισσα, ενώ αργότερα οι γονείς θα παραθέσουν δεξίωση για τους νιόπαντρους στο Windsor Lodge.

01

Παρόλο που πρόκειται για έναν ακόμα βασιλικό γάμο μέσα στην ίδια χρονιά, το γεγονός φαίνεται πως δεν προσέλκυσε το ίδιο ενδιαφέρον με τους προηγούμενους. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος του θα ξεπεράσει ακόμα και τον γάμο του Harry και της Meghan Markle, μιας και έχουν δαπανηθεί πολλές επιπλέον χιλιάδες για τα λουλούδια και τον στολισμό.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, πάντως, η πριγκίπισσα Ευγενία είναι ένα από τα λιγότερο δημοφιλή πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας, η οποία έχει σχολιαστεί κατά καιρούς για τις στιλιστικές επιλογές της, που συνήθως προσελκύουν αρνητικά σχόλια.

σδ

sd

sd

Home