Thumbnail

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας (Φώτο) Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας (Φώτο)

Οι προσωπικότητες που έδωσαν το παρών τους στο γάμο και οι εκπλήξεις
Ο δεύτερος σημαντικότερος γάμος της χρονιάς στη Βρετανία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 12 Οκτωβρίου.

Λίγο πριν το μεσημέρι, η πριγκίπισσα Ευγενία, η εγγονή της βασίλισσας, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jack Brooksbank σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο παρεκκλήσι St. George's στο κάστρο Windsor, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Harry τη Meghan τον περασμένο Μάιο.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν φυσικά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας, αλλά και γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και της κοσμικής ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου.

01

Η τελετή ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και θα έχει διάρκεια μια ώρα, ενώ μετά το Μυστήριο το ζευγάρι θα χαιρετήσει το κοινό σε μια βόλτα με άμαξα γύρω από το Windsor.  Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι εκλεκτές προσωπικότητες της Βρετανίας αμέσως μετά θα διασκεδάσουν σε πάρτι, με οικοδέσποινα τη βασίλισσα, ενώ αργότερα οι γονείς θα παραθέσουν δεξίωση για τους νιόπαντρους στο Windsor Lodge.

02

Παρόλο που πρόκειται για έναν ακόμα βασιλικό γάμο μέσα στην ίδια χρονιά, το γεγονός φαίνεται πως δεν προσέλκυσε το ίδιο ενδιαφέρον με τους προηγούμενους. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος του θα ξεπεράσει ακόμα και τον γάμο του Harry και της Meghan Markle μιας και έχουν δαπανηθεί πολλές επιπλέον χιλιάδες για τα λουλούδια και τον στολισμό.

3

4554

jk

4

5

55

555

454

Home