Thumbnail

Είναι θεά η Μπέττυ Μαγγίρα! Μιμείται παίκτρια του My Style Rocks και αποθεώνεται απ' όλους (Βίντεο) Είναι θεά η Μπέττυ Μαγγίρα! Μιμείται παίκτρια του My Style Rocks και αποθεώνεται απ' όλους (Βίντεο)

Έπεσαν όλοι κάτω από τα γέλια
Οι παίκτριες του φετινού "My Style Rocks" ξεκίνησαν να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό, ενώ κάποιες ξεχώρισαν για το χαρακτήρα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μιλούν. 

Μια τέτοια παίκτρια είναι και η Βικτώρια Καρυδά, που η ομιλία της έχει κάτι ιδιαίτερο, μιας και μιλά σπαστά ελληνικά. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που οι συμπαίκτριες της γέλασαν, με τον τρόπο τον οποίο εκφράζεται, προκαλώντας γέλιο στο πλατό. 

Σήμερα, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια από τις  πιο απολαυστικές της μιμήσεις, κάνοντας ουσιαστικά την παίκτρια του ριάλιτι μόδας. 

Η κριτής του show μόδας σηκώθηκε και έκανε το δικό της act στην εκπομπή. Η Μπέττυ σχολίασε με χιούμορ την επιλογή της παίκτριας για το τζιν παντελόνι, που ήταν μάλλον άστοχη.

Αυτό ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν η μίμηση στην ομιλία της Βικτώριας. Όπως ήταν αναμενόμενο, άπαντες στο πλατό έπεσαν κάτω από τα γέλια.

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

Home