Thumbnail

9 + 1 λαμπεροί γάμοι που λατρέψαμε την κάθε τους στιγμή! (Φώτος) 9 + 1 λαμπεροί γάμοι που λατρέψαμε την κάθε τους στιγμή! (Φώτος)

Αγαπημένα ζευγάρια παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, το Σάββατο, 06/10, ήταν ουσιαστικά ο τελευταίος μιας σειράς από γάμους αγαπημένων Ελλήνων και Κύπριων επωνύμων για την… «καλοκαιρινή σεζόν».

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά, με τους γάμους τους να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Εμείς ανατρέξαμε τους τελευταίους μήνες και θυμηθήκαμε τους γάμους που λατρέψαμε και ξεχώρισαν ανάμεσα σε πολλούς, τόσο από την εγχώρια, όσο και από την ελληνική showbiz.

Αθλητές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και εμείς πάμε να θυμηθούμε αυτούς που ξεχωρίσαμε.

Δήμητρα Μακρυγιάννη – Σοφρώνης Δημητρίου

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha και ραδιοφωνική παραγωγός, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της το Σάββατο, 9 Ιουνίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε τον Ιερό Ναό Παναγίας στην Παλλουριώτισσα, για να τελέσει το Μυστήριο του γάμου τους, με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Η όμορφη Δήμητρα Μακρυγιάννη έκλεψε τις εντυπώσεις με το παραμυθένιο της νυφικό, δια χειρός Ανδρέα Ζαννετίδη.

 

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε η γνωστή Ολυμπιονίκης, τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλο, την Κυριακή, 1η Ιουλίου, χωρίς να το μάθει κανείς πιο πριν. Το ζευγάρι προτίμησε το Μυστήριο να πραγματοποιηθεί σε κτήμα στο Κορωπί, όπου συνέχισαν με το γαμήλιο πάρτι.

Μέσα από τα social media του ζευγαριού είδαμε μοναδικές φωτογραφίες από το γάμο, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.

 

Αντώνης Σροίτερ – Ιωάννα Μπούκη

Γάμο και βάφτιση έκανε ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ.

Ο γοητευτικός παρουσιαστής ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την όμορφη Ιωάννα, που μαζί απέκτησαν και δύο κόρες.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Ιουλίου, σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον,  ενώ το ζευγάρι επέλεξε την ίδια ημέρα να βαφτίσει και τη δεύτερη κόρη του, Παυλίνα.

Το ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές του επιλογές, ενώ το παρών τους έδωσαν παρουσιαστές, πολιτικοί και επιχειρηματίες.

 

Κατερίνα Χριστοφίδου – Νίκος Κωτσονόπουλος

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, Κατερίνα Χριστοφίδου και ο αγαπημένος της Νίκος Κωτσονόπουλος.

Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Αγίων Ναμώνος και Βηχιανού, με κουμπάρους τη σκηνοθέτη Μαρίνα Λουκαΐδου και τον εκπαιδευτικό Μάριο Παύλου.

Ακολούθησε πάρτι για τους λιγοστούς καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στον Αναλιώντα.

 

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ρομαντικούς γάμους που είδαμε τα τελευταία χρόνια, με δεκάδες εκπρόσωπους από την showbiw να δίνουν παρών, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, με τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και να καταφθάνει στην εκκλησία με φουσκωτό. Ο Σάκης Τανιμανίδης από την πλευρά του, έφτασε στην εκκλησία συνοδεία ποντιακής μουσικής και με πολλούς φίλους.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου, ενώ το πάρτι που ακολούθησε ανέλαβε τη διασκέδαση ο Χρήστος Μάστορας και ο Bo.

 

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, επισφράγγισαν τον έρωτα τους με το λαμπερό τους γάμο, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Ρέμος έχοντας αγκαλιά την μονάκριβη κόρη τους Ελένη, περίμεναν την εντυπωσιακή νύφη που κατέφθασε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά μέσα στο λευκό νυφικό της, μια μοναδική δημιουργία της ίδιας!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας από τους τέσσερις κουμπάρους του διάσημου ζευγαριού, μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη, την καλή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, και τον ιδιοκτήτη του Nammos, Γιάννη Παπαλέκα.

Στο πάρτι που ακολούθησε τραγούδησε ο Eros Ramazottı, γνωστοί Ελλαδίτες τραγουδιστές, ενώ από τις  φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στα socıal medıa, ήταν εμφανές πως ήταν ένας από τους ομορφότερους γάμος ever!

 

Μαρίνα Βρόντη - Γεράσιμος Σπυράτος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, η γνωστή Κύπρια ηθοποιός Μαρίνα Βρόντη, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γεράσιμο.

Το Μυστήριο τελέστηκε στην Αγιά Τριάδα στη Λεμεσό, ενώ ακολούθησε πάρτι στο ξενοδοχείο Episkopiana.

Η αγαπημένη ηθοποιός τήρησε τα έθιμα του κυπριακού γάμου και έκανε τα "αλλάματα" στο πατρικό της σπίτι. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα απλό νυφικό σε ίσια γραμμή από δαντέλα, ενώ τα μαλλιά της ήταν χαλαρά, με ένα στεφανάκι από λουλούδια να συμπληρώνει το look της.

Στο γάμο έδωσαν το παρών τους πολλοί συνάδελφοι της ηθοποιού, με το πάρτι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νίφλης

Την 1η Σεπτεμβρίου 2018,  η αγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μάνο Νιφλή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ενώ το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό της Σαντορίνης.

Η όμορφη νυφούλα έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό, που έφτιαξε αποκλειστικά για εκείνη, ο θείος της, Μάκης Τσέλιος.

 

Μαρία Μενούνος - Keven Undergaro

 

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της, Keven Undergaro, παντρεύτηκαν το Σάββατο, 06/10, με θρησκευτικό γάμο στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, στο Άκοβο Αρκαδίας. 

Η νύφη κατέφθασε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου πάνω σε μια άμαξα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας για την περίσταση ένα ιδιαίτερο μεταξωτό νυφικό από οργάντζα, με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι, δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη.

 Εκεί ήταν συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι από το χωριό, που έσπευσαν να δουν τη δικιά τους, Μαρία, στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. 

Το ζευγάρι πάντρεψε ο Λέων Πατίτσας και η σύζυγός του, Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ κουμπάροι ήταν επίσης ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Το πάρτι που ακολούθησε είχε τα πάντα, από παραδοσιακή μουσική μέχρι σπάσιμο πιάτων! 

Home