Thumbnail

Μάθαμε γιατί ο Λούης Πατσαλίδης δεν παίζει αποσπάσματα του "Αδύναμου Κρίκου" στην εκπομπή του!  Μάθαμε γιατί ο Λούης Πατσαλίδης δεν παίζει αποσπάσματα του "Αδύναμου Κρίκου" στην εκπομπή του! 

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ των δύο παρουσιαστών; 
Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί στα πρώτα επεισόδια του ''Τhe Λούης night show'', απουσίαζαν τα χιουμοριστικά αποσπάσματα του πιο "Αδύναμου Κρίκου". 

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, ο Alpha έχει δώσει εντολή στον Λούη Πατσαλίδη να μην προβάλλει τον ''Πιο αδύναμο κρίκο'' στην εκπομπή του.

Όλοι θυμόμαστε την περσινή τηλεοπτική σεζόν, που η εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος πρωταγωνιστούσε στην εκπομπή του αγαπημένου stand - up comedian, καθώς τα επεισόδια του έδιναν αρκετή "τροφή" για σχολιασμό. 

Ο Λούης Πατσαλίδης σατίριζε για αρκετή ώρα αποσπάσματα του κρίκου, βοηθώντας με τον τρόπο του, την εκπομπή γνώσεων για καλύτερα νούμερα, γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. 

Ο "Κρίκος" έγινε πολύ γρήγορα viral και το απόλυτο talk of the town χάρη στη σάτιρα του Λούη, με τα νούμερα των δύο εκπομπών να βλέπουν άνοδο! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ''Τηλεώρες'', πολλοί είχαν μιλήσει και για ''συμμαχία'' Λούη και Τάσου, λόγω και της στενής προσωπικής τους φιλίας. Φαίνεται, όμως, ότι φέτος τα πράγματα άλλαξαν, αφού ο Alpha έριξε δύο νέες σειρές στον ανταγωνισμό της lead in ζώνης, πριν από το δελτίο ειδήσεων, και για να τις στηρίξει, ζήτησε από τον Λούη να μην προβάλλει με τη σάτιρά του το τηλεπαιχνίδι.

Η απουσία του "Κρίκου" από το ''Τhe Λούης night show'', δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους τηλεθεατές να το σχολιάζουν σε δημόσιες αναρτήσεις. 

Θα αλλάξουν τα πράγματα; Θα δούμε σχολιασμό του Λούη Πατσαλίδη για τον Αδύναμο Κρίκο; 

Home