Thumbnail

Έξαλλη η Μπέττυ Μαγγίρα! Παίκτρια την αποκάλεσε "τσούχτρα" (Βίντεο) Έξαλλη η Μπέττυ Μαγγίρα! Παίκτρια την αποκάλεσε "τσούχτρα" (Βίντεο)

Χαμός στο πλατό του "My Style Rocks"
Ήταν να μην πάρουν μπρος τα κορίτσια του "My Style Rocks", που πλέον δεν τις προλαβαίνουμε με τις κόντρες και τις ίντριγκες που προκαλούν στο πλατό της εκπομπής.

Χθες, η Εύα Μπάση κατάφερε να προκαλέσει πανικό, μετά την τελευταία ίντριγκα που έκανε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που στο πλαίσιο του concept της, ήθελε να πάρει την παρουσίαση της εκπομπής. 

Στο στόχαστρο της παίκτριας αυτή τη φορά, βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, που κατά τη διάρκεια της κριτικής της, η Εύα ψιθύρισε χαμηλόφωνα «τσούχτρα», απευθυνόμενη στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που άκουσε, σταμάτησε να μιλά και ρώτησε την παίκτρια: «Τσούχτρα εγώ; Παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα….Θα κάνω πως δεν το άκουσα το τσούχτρα. Δε λέγεται ούτε για πλάκα αυτό Εύη».

Η Εύα, μη περιμένοντας τη συγκεκριμένη αντίδραση από την κριτή, ανταπάντησε: «Εσείς πώς μας το λέτε για πλάκα» για να πάρει την εξής απάντηση: «Το ίδιο είμαστε; Στη θέση; Δε ξέρω… Νομίζω».

Δες το απόσπασμα: 

 

Home