Thumbnail

Κάλια Ελευθερίου: Από την κυπριακή τηλεόραση στους "Θαλασσόλυκους" του ΣΚΑΙ! (Βίντεο) Κάλια Ελευθερίου: Από την κυπριακή τηλεόραση στους "Θαλασσόλυκους" του ΣΚΑΙ! (Βίντεο)

Αποκλειστική συνέντευξη στο My Life
Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης που απασχολεί τα Μέσα, από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα!

Η Κάλια Ελευθερίου το καλοκαίρι που μας πέρασε, έφυγε για την Ελλάδα μέσα σε μια νύχτα, ύστερα από πρόταση που είχε για να συμμετέχει σε μια καινούργια παραγωγή.

Η είδηση για αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα, ξάφνιασε τους περισσότερους, ενώ αυτοί που την γνωρίζουν μίλησαν για μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Για ένα μήνα βρισκόταν πάνω σε ένα σκάφος, όπου μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη γύρισαν τα πιο απόμακρα ελληνικά νησιά και όχι μόνον, ζώντας μια μοναδική εμπειρία.

Η εκπομπή "Θαλασσόλυκοι" έκανε χθες 20/10, πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ Ελλάδος, όπου θα προβάλλεται κάθε Σάββατο.

 

Επ' ευκαιρίας αυτής της νέας εκπομπής, συναντήσαμε την Κάλια Ελευθερίου, η οποία μας μίλησε για την εμπειρία της αυτή, τα μελλοντικά της σχέδια, τη σχέση της με τα social media, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες τη συνέντευξη:

Home