Thumbnail

Δώρα Κακουράτου: Συγκινεί με την εξομολόγηση της για τους δύο αποτυχημένους της αρραβώνες! Δώρα Κακουράτου: Συγκινεί με την εξομολόγηση της για τους δύο αποτυχημένους της αρραβώνες!

Συγκλονίζει με τη συνέντευξή της
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της Κύπρου, με μια αξιοζήλευτη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δώρα Κακουράτου, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό  Down Town για τη ζωή της, την καριέρα της, τους δύο αποτυχημένους αρραβώνες της και τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο περιοδικό: «Το θέατρο μού έδωσε πολύ μεγάλες χαρές – και, ευτυχώς, είχα υποστήριξη από την οικογένειά μου σ’ αυτό. «Δώρα», μου έλεγαν, «αυτό που θες, αυτό να κάνες!». Το θέατρο βέβαια, μου στέρησε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κάποιες γιορτές, την οικογένεια – αλλά ήμουν τόσο αφοσιωμένη σ’ αυτό, που τίποτα δεν έκανα χωρίς χαρά, χωρίς απόλυτο δόσιμο", είπε και συμπλήρωσε όσον αφορά το γιατί δεν έκανε παιδί: "Ήταν, μάλλον, έξω από τα όνειρά μου η δημιουργία οικογένειας, η απόκτηση ενός παιδιού – γιατί, αν το ‘θελα πραγματικά, να ‘στε σίγουρος πως θα το ‘κανα. Όμως, πάντα θα είμαι ευτυχής γιατί επέλεξα να γίνω ηθοποιός – ναι, είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος!". 

Για το θέμα των αρραβώνων που έκανε, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το θέατρο ήταν στη ζωή μου πιο πάνω από το καθετί. Κι από έρωτες, και απ’ όλα. Αρραβωνιάστηκα, άλλωστε, δύο φορές, αλλά χώρισα και τις δύο – την πρώτη φορά επειδή μου τέθηκε το δίλλημα περί οικογενειακής ζωής και θεάτρου. Αγαπώ, όμως, πολύ τη δουλειά μου! Και δεν θα την άφηνα για τίποτα στον κόσμο! Τα τελευταία χρόνια, που δεν έχω θίασο δικό μου, πρέπει να πω πως είμαι ήρεμη- κάνω τις επιλογές μου, τα ταξίδια μου, βλέπω πολύ θέατρο, συναντώ φίλους. Και λέω πολλά ‘όχι’ σε προτάσεις – πολλά! Το να μείνω εκτός τηλεόρασης για μία τηλεοπτική σεζόν, να ξέρετε πως είναι από δική μου επιλογή. Γιατί ο ηθοποιός δεν είναι ποδοσφαιριστής που κρεμάει τα παπούτσια του – μπορεί να παίζει, ακόμη κι αν γίνει 100 χρόνων».

Home