Thumbnail

Η Τζώρτζια Παναγή ξαναχτύπησε! "Πούλησε" για δεύτερη φορά την Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Βίντεο) Η Τζώρτζια Παναγή ξαναχτύπησε! "Πούλησε" για δεύτερη φορά την Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Βίντεο)

Η ατάκα της τσακίζει κόκαλα
Κανείς δεν θα ξεχάσει την επική ατάκα της Τζώρτζιας Παναγή πριν από μερικές ημέρες, που ενώ βρισκόταν δίπλα στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου, απάντησε σε σχετική ερώτηση πως για την ίδια η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η ατάκα της αυτή έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ σχολιάστηκε αρκετά και η σχέση των δύο γυναικών, που σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν δεν είναι και οι καλύτερες. 

Η όμορφη Τζώρτζια Παναγή ωστόσο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου στο ΡΙΚ, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να παίξει το παιχνίδι 3 σε 6!

Η πρώτη ερώτηση του Κωνσταντίνου Ιάσωνος, ήταν να δώσει τρία ονόματα για το ποιες θεωρεί βασίλισσες για την πρωινή, μεσημβρινή και απογευματινή ζώνη. 

Ενώ είχε την ευκαιρία να διορθώσει το λάθος που έκανε προ ημερών, η ίδια υπέπεσε στο ίδιο λάθος και απάντησε πρώτα τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και αφού τελείωσε ο χρόνος ανέφερε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Δες το απόσπασμα:

Home