Αντίο Mega! Έκλεισε για πάντα το κανάλι ύστερα από 29 χρόνια (Φώτος)
Τα προβλήματα και τα χρέη του καναλιού όπως φάνηκε δεν ήταν εύκολο να επιλυθούν, και έτσι η Digea διέκοψε οριστικά το σήμα του σήμερα, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.
Συγκεκριμένα, στις 02:08 ”έπεσε μαύρο”, αφήνοντας μισοτελειωμένη τη φράση της Ρένιας Λουϊζίδου στον Βλάσση Μπονάτσο, μιας και εκείνη την ώρα προβαλλόταν ένα σίριαλ που άφησε εποχή, «Οι Απαράδεκτοι»!
Μέσα από τα social media τους διάφοροι επώνυμοι που εργάστηκαν στο κανάλι, αποχαιρέτησαν το Mega με συγκινητικές αναρτήσεις.
Δες μερικά από τα πιο συγκινητικά:
Με μεγάλη στενοχώρια αποχαιρετώ το Mega,που από σήμερα δεν εκπέμπει.Η σκέψη μου είναι σε όσους συναδέλφους έμειναν άνεργοι.Εύχομαι να διασωθεί εκτός από το αρχείο των ψυχαγωγικών του προγραμμάτων,για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται και αυτό των ειδήσεων και της ενημέρωσης... #megamou — Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) 28 Οκτωβρίου 2018
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν πέσει μαύρο, μεταξύ των λεπτών 01:30 – 01:59, το Mega έφτασε να καταγράψει στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου άφησε πίσω του τα άλλα κανάλια και ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54!