Thumbnail

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της τηλεόρασης  Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της τηλεόρασης 

Ποιες σταρ βρίσκονται στη λίστα των Forbes
Στην κορυφή της λίστας με τις υψηλότερα αμειβόμενες τηλεοπτικές σταρ του Hollywood βρίσκεται η Sofía Vergara. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» εισέπραξε το ποσό των 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ της χρονικής περιόδου 2017-2018.   

Η Κολομβιανή ηθοποιός κερδίζει αρκετά από τον ρόλο της στην κωμωδία, αλλά τα συμβόλαια με την εταιρεία μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και την αλυσίδα επίπλων Rooms To Go έχουν διπλασιάσει το εισόδημα της από εκείνο της δεύτερης ηθοποιού στη λίστα.   

vergara

Ακολουθεί η Kaley Cuoco, η οποία κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της (24,5 εκατομμύρια δολ) από τον ρόλο της στο «Big Bang Theory». Η σειρά της αποφέρει το ποσό των 900.000 δολ. ανά επεισόδιο.  

pompeo

3η στη λίστα των Forbes βρίσκεται η Ellen Pompeo, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy» πέτυχε μία πολύ καλή συμφωνία, τώρα στη 15η σεζόν.  

Στην τέταρτη θέση είναι η Mariska Hargitay από τη δικαστική σειρά «Law & Order: SVU», με 13 εκατ. δολάρια έσοδα ετησίως, στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Julie Bowen από τη σειρά «Modern Family» με 12,5 εκατ. δολάρια.  

forbes star

Στην έκτη θέση φιγουράρουν η Mayim Bialik με 12 εκατ. δολάρια έσοδα από το «Big Bang Theory» και η Melissa Rauch επίσης με 12 εκατ. δολάρια. Στην 8η θέση η Kerry Washington από το «Scandal» με 11 εκατ. δολάρια, στην 9η θέση η Claire Danes από το «Homeland» και στη 10η θέση η Pauley Perrette, πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολάρια.  

 

Home