Η Χριστίνα Κυριάκου ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το «Τατουάζ»
Η όμορφη ηθοποιός από τη Λεμεσό μοιράστηκε τις περισσότερες σκηνές με τον Στέφανο (Γιώργο Αγγελόπουλο) αφήνοντας να φανεί πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Χριστίνα σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αποχαιρετήσει την παραγωγή κι αυτό λόγω του ότι ο ρόλος της ολοκληρώνεται.
Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκαν και τα τελευταία γυρίσματα στα οποία συμμετείχε η ίδια στα Μετέωρα. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες και τους συναδέλφους της, η Χριστίνα Κυριάκου ανέβασε μια ομαδική φωτογραφία στο Instagram.
«Και κάπως έτσι έκλεισε το μίνι επαγγελματικό μας ταξιδάκι για τα γυρίσματα του “Τατουάζ” σε ένα υπέροχο μέρος της Ελλάδας τα Μετέωρα! ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ. (ένα μέρος της ομάδας) #workandpleasure #teamwork #tatouaz #filming #meteora #greece» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.