Thumbnail

Παίκτης του "Power of Love" κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές! (Φώτο) Παίκτης του "Power of Love" κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές! (Φώτο)

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το instagram του
Ήταν ένας από τους πιο αντιδραστικούς παίκτες του Power of Love, που κατάφερε να φτάσει μάλιστα μέχρι τον τελικό, χωρίς ωστόσο να κερδίσει.

Ο λόγος για τον αντιδραστικό Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, που μέσα στο ριάλιτι του έρωτα τον είδαμε να ξεσπά αρκετές φορές. Ο παίκτης αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο λίγοι, ενώ κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. 

Τέσσερις μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σωκράτης φαίνεται πως αλλάζει καριέρα (!) και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγράφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια». 

Δες την ανάρτηση του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια?

A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on

Home