Thumbnail

Βικτώρια Καρύδα: Δες τι έλεγε στο My Style Rocks για τον γάμο της! (Βίντεο) Βικτώρια Καρύδα: Δες τι έλεγε στο My Style Rocks για τον γάμο της! (Βίντεο)

Συγκλονίζει η δολοφονία του συζύγου της χθες βράδυ
Το Πανελλήνιο συγκλόνισε η εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, χθες βράδυ στη Βούλα.

Ο άτυχος 46χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, την ώρα που μόλις είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Γίαννης Μακρής ήταν παντρεμένος με την διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

 

Το εντυπωσιακό μοντέλο, μέσα από το παιχνίδι μόδας, είχε αναφερθεί πολλές φορές στον σύζυγό της.

Μάλιστα σε μια από τις δοκιμασίες, είχε φορέσει το νυφικό του γάμου τους και είχε κάνει και κάποιες αποκαλύψεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είχα κάνει επίδειξη στο Madwalk και τραγούδησε ο Μαρτάκης αυτό το τραγούδι και στον άντρα μου άρεσε πολύ. Και σκεφτόμουν επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για τον γάμο, να του το τραγουδήσω. Κάναμε τον θρησκευτικό γάμο πριν από τρία χρόνια. Τον πολιτικό πριν πολλά χρόνια. Αυτό που φοράω είναι το νυφικό του γάμου μου. Έκανα πολλές επιδείξεις με νυφικά και ήθελα στον γάμο μου, κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Αυτό που δεν έχω φορέσει ποτέ».

 

Home