Thumbnail

Ρούλα Ρέβη: Δέχτηκε υβριστικά σχόλια από θαυμάστρια του Αποστόλη Τότσικα Ρούλα Ρέβη: Δέχτηκε υβριστικά σχόλια από θαυμάστρια του Αποστόλη Τότσικα

Η γνωστή φωτογράφος παραδέχτηκε πως οι γυναίκες την ζηλεύουν επειδή δεν μπορούν να έχουν τον Αποστόλη Τότσικα
Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι μαζί αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Ο έρωτάς τους είναι γνωστός ενώ η διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο στη σχέση αλλά ούτε και στο γάμο τους.

Η γνωστή φωτογράφος και ο γοητευτικός ηθοποιός δεν διστάζουν να μιλούν σε συνεντεύξεις τους για την ευτυχισμένη ζωή τους αλλά ούτε και για τον έρωτά τους που κρατάει ακόμα σαν να ξεκίνησε χθές.

Το πρωί του Σαββάτου η Ρούλα Ρέβη ανέβασε δυο φωτογραφίες-στιγμιότυπα με τον Αποστόλη Τότσικα την ώρα που χαλαρώνουν αγκαλιασμένοι, απολαμβάνοντας το πρωινό τους.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να αποκαλύψει και ένα περιστατικό με θαυμάστρια του συζύγου της, η οποία την έβρισε μόνο και μόνο επειδή την ζηλεύει.

«Χτες μια κοπέλα με @σκυλοβρισε με τα χειρότερα λόγια και όταν την ρώτησα γιατί μου είπε πως ζηλεύει! Στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ γυναικα και το έχω αποδείξει μέσα από τη δουλειά μου! Έχω ζηλέψει μυαλά και μόρφωση ! Τίποτα άλλο και υπόσχομαι πως έτσι και θα παραμείνω» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημερα καλό σκ! Έτσι ξυπνάμε εδώ και 11 χρόνια! Χτες μια κοπέλα με@σκυλοβρισε με τα χειρότερα λόγια και όταν την ρώτησα γιατί μου είπε πως ζηλεύει! Στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ γυναικα και το έχω αποδείξει μέσα από τη δουλειά μου! Έχω ζηλέψει μυαλά και μόρφωση ! Τίποτα άλλο και υπόσχομαι πως έτσι και θα παραμείνω ! !!!! Σας υ χαριστώ τους υπόλοιπους για τα υπεροχα σχόλια σας ❤️?#

A post shared by @ roula.revi on

Home