Thumbnail

Julia Roberts: Τι αποκαλύπτει για τη φωτογραφία της με τις αξύριστες μασχάλες (Video) Julia Roberts: Τι αποκαλύπτει για τη φωτογραφία της με τις αξύριστες μασχάλες (Video)

Η φωτογραφία από την πρεμιέρα του «Μια βραδιά στο Notting Hill» το 1999 είχε γίνει τότε πρωτοσέλιδο 
Όταν το 1999 αποκάλυψε τις αξύριστες μασχάλες της στην πρεμιέρα της ταινίας «Μια βραδιά στο Notting Hill» η Julia Roberts έγινε κάτι σαν φεμινιστικό είδωλο.

Σήμερα, σχεδόν δυο δεκαετίες μετά, η 51χρονη σταρ αποκαλύπτει το αληθινό παρασκήνιο πίσω από την θρυλική πλέον φωτογραφία.  Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Busy Tonight με την Busy Philipps, η διάσημη ηθοποιός παραδέχθηκε πως όλο αυτό δεν προοριζόταν για πολιτική δήλωση αλλά ήταν απλώς ένα στυλιστικό λάθος, το οποίο δεν υπολόγισε καλά.  

 Η Julia Roberts είχε γίνει τότε πρωτοσέλιδο όταν αποκάλυψε τις αξύριστες μασχάλες της, χαιρετώντας τους θαυμαστές που είχαν βρεθεί εκεί για την πρεμιέρα της ταινίας. 

Η κίνησή της ωστόσο θεωρείται πως κατά βάθος ενέπνευσε πολλές διάσημες στη συνέχεια να κάνουν κάτι παρόμοιο αφού κατά καιρούς οι Ashley Graham, Miley Cyrus,  Madonna, Drew Barrymore και Lady Gaga έχουν επίσης εμφανιστεί με τρίχες στην μασχάλη.  

roberts

Η Roberts σπεύδει όμως να διευκρινίσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει οποιαδήποτε δήλωσε σχετικά με το πρότυπα ομορφιάς και πως ακόμη θυμάται την κατακραυγή.   «Η φωτογραφία από εκείνη τη στιγμή είναι ακόμη τόσο ζωντανή στη μνήμη μου. Νομίζω πως απλώς δεν υπολόγισα σωστά το μήκος από το μανίκι μου και τον χαιρετισμό και πως αυτά τα δυο μαζί θα αποκάλυπταν προσωπικά πράγματα για εμένα. Οπότε δεν ήταν τόσο δήλωση, όσο μέρος απλώς της δήλωσης που κάνω ως άνθρωπος στον πλανήτη, για τον εαυτό μου», ανέφερε η Julia Roberts.

 

Πηγή

Home