Thumbnail

Ανδρέας Γιόρτσιος: Δες τον με τη σκούπα στο χέρι να καθαρίζει το σκηνικό της εκπομπής του! (Φώτο) Ανδρέας Γιόρτσιος: Δες τον με τη σκούπα στο χέρι να καθαρίζει το σκηνικό της εκπομπής του! (Φώτο)

Δες το ανανεωμένο σκηνικό της εκπομπής
Τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης και η ανοδική πορεία του "Happy Hour" στο ΡΙΚ, έφεραν χαμόγελα στην ομάδα της εκπομπής, αλλά και στη διεύθυνση του κρατικού καναλιού.

Ο Ανδρέας Γίορτσιος βρίσκεται στον αέρα της απογευματινής ζώνης του ΡΙΚ εδώ και ενάμιση μήνα, με την πορεία της εκπομπής να έχει συνεχώς ανοδική πορεία, με τα νούμερα τηλεθέασης να ανταγωνίζονται εκπομπές που βρίσκονται απέναντι του. 

Ήδη η εκπομπή αναβαθμίστηκε, έγιναν αλλαγές στη δομή, αλλά και στο πλατό, ενώ όπως έχουμε μάθει τόσο ο Αντρέας Γιόρτσιο,  όσο και η ομάδα του δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε νέες ιδέες. 

Χθες Δευτέρα, 05/11, είδαμε στην έναρξη της εκπομπής το ανανεωμένο σκηνικό, με τις κόκκινες πινελιές που προστέθηκαν να έδωσαν μια άλλη εικόνα στο πλατό. 

 

Λίγο πριν βγει στον αέρα, ο παρουσιαστής της εκπομπής πήρε στα χέρια του τη σκούπα για να καθαρίσει το σκηνικό, στιγμή που απαθανατίστηκε και ανέβηκε στα socıal medıa του! Εννοείται πως η φωτογραφία δέχτηκε δεκάδες like αλλά και σχόλια από φίλους που τον ρωτούσαν αν αναλαμβάνει να καθαρίζει σπίτια, με τον ίδιο να απαντά με χιούμορ σε όλα τα σχόλια. 

Δες την ανάρτηση του: 

Home