Thumbnail

Λουκία Κυριάκου: Δεν φαντάζεσαι ποιον διεθνούς φήμης σχεδιαστή συνάντησε στην Αθήνα! (Φώτος) Λουκία Κυριάκου: Δεν φαντάζεσαι ποιον διεθνούς φήμης σχεδιαστή συνάντησε στην Αθήνα! (Φώτος)

Παρουσίασαν τις κολεξιόν τους στην εβδομάδα μόδας στην Αθήνα και μετά πήγαν για φαγητό...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 04/11, η 24th Athens Xclusive Designers Week, όπου παρουσίασαν τις συλλογές τους περισσότεροι από 35 σχεδιαστές. 

Η εβδομάδα μόδας πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες της Αθήνας, με τους σχεδιαστές να εντυπωσιάζουν με τις συλλογές τους.  

Καταξιωμένοι σχεδιαστές από το εξωτερικό, την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσίασαν τις νέες τάσεις της σεζόν, μετατρέποντας την Αθήνα για πέντε ημέρες σε μια μητρόπολη της μόδας.

Στην ελληνική εβδομάδα μόδας επέστρεψε για ακόμη μια χρονιά η Κύπρια σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου, όπου παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019! Έχοντας κατακτήσει το βραβείο Best New Designer σε προηγούμενη AXDW, η ίδια ετοίμασε μια εντυπωσιακή συλλογή με υλικά και σχέδια που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Τα ρούχα της Κύπριας σχεδιάστριας ξεχώρισαν, ενώ δέχτηκαν τις καλύτερες κριτικές, μιας και η συλλογή κατάφερε να συνδυάσει ξεχωριστά υλικά σε απλά και εντυπωσιακά σχέδια. Στο show της σχεδιάστριας περπάτησαν και τα γνωστά μοντέλα Έβελυν Καζαντζόγλου και Γεώργιος Καβακάκης. 

Για πρώτη φορά η Λουκία Κυριάκου παρουσίασε και αντρικό κοστούμι, που αποτελεί ουσιαστικά προπομπό μιας σειράς με ανδρικά ρούχα που θα ετοιμάσει μέσα στους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It has been a while....two years to be exact where we showed our collection at ZAPPEION hall.....this collection is very close to my heart because we worked on it with so much love and hard work...Hope you enjoyed the show! —————- #fashionshow #athensfashionweek #readytowear #ss2019 #bridal #bridalwear #weddingdress #bride #axdw #summercollection #instapic #instafashion #instastyle #picoftheday #dubai #qatar #mykonos #santorini #greekdesigners #greekbrand #loukiakyriakou #loukiakyriakoucouture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʟᴏᴜᴋɪᴀ ᴋʏʀɪᴀᴋᴏᴜ (@loukiakyriakouofficial) στις

Το show που ακολουθούσε αυτό της Κύπριας σχεδιάστριας, ήταν του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Zuhair Murad. Τον μετρ της υψηλής ραπτικής λατρεύουν όλες οι celebrities του Χόλιγουντ και τις δημιουργίες του έχουν επιλέξει κατά καιρούς οι Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira, Jeniffer Aniston, Kate Hudson, Blake Lively και πολλοί άλλοι. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής παρουσίασε για πρώτη φορά κολεξιόν στην Ελλάδα, γεγονός που προσέδωσε στη διοργάνωση περισσότερη αίγλη.

 Μετά το τέλος των show, οι δύο σχεδιαστές συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για φαγητό, ενώ μίλησαν για τις συλλογές τους και την εμπειρία τους στην εβδομάδα μόδας στην Αθήνα. Η Λουκία Κυριάκου ανέβασε στιγμιότυπο από τη συνάντηση τους, με τη φωτογραφία να δέχεται εκατοντάδες likes! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ATHENS EXCLUSIVE DESIGNERS WEEK! My show was before his.......the legend @zuhairmuradofficial ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʟᴏᴜᴋɪᴀ ᴋʏʀɪᴀᴋᴏᴜ (@loukiakyriakouofficial) στις

Home