Thumbnail

Idris Elba: Ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο Idris Elba: Ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο

Σύμφωνα με το περιοδικό People!
Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο του επόμενου James Bond, ωστόσο ο Idris Elba έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα του Hollywood κι όχι άδικα.

Αυτή τη φορά, ο 46χρονος σταρ ψηφίστηκε από το περιοδικό «People» ως ο «πιο sexy άντρα της χρονιάς» για το 2018. Ο Βρετανός ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από επιτυχίες όπως το «Luther», το «The Wire» και «Star Trek: Beyond» απολαμβάνει τη φήμη και την αναγνώριση του κόσμου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση.

Πάντως, η ανακοίνωση του Idris Elba ως του «πιο σέξι άνδρας εν ζωή», έκανε το internet για μια ακόμα φορά να «πέσει», αφού δεν έλειψαν τα σχόλια και οι ευχές από τις θαυμάστριες του από ολόκληρο τον κόσμο. «Όταν έμαθα για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα, στην αρχή σκέφτηκα “Mου κάνουν πλάκα”. Κοίταξα στον καθρέφτη, για να δω τι μου βρήκαν και ανακάλυψα ότι δεν ήμουν κι άσχημος. Σοβαρά τώρα πάντως, με έκανε να νιώσω ωραία. Ήταν μια ωραία έκπληξη που τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου», είπε μεταξύ άλλων στο περιοδικό People.

Όταν δεν πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη, ο Βρετανός ηθοποιός ασχολείται ως DJ με το ψευδώνυμο DJ Big Driis, ενώ μια ακόμα αγαπημένη του ασχολία είναι το να σχεδιάζει τα δικά του ρούχα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Idris Elba δεν ήταν πάντα ο κούκλος που είναι σήμερα. Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, την εποχή που φοιτούσε στο λύκειο δεχόταν συχνά bullying τόσο εξαιτίας του χρώματός του, όσο και εξαιτίας της άχαρης εμφάνισής του, μιας και ήταν πολύ ψηλός και αδύνατος.  

Home