Thumbnail

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην πρώην του! (Φώτο) Κωνσταντίνος Αργυρός: Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην πρώην του! (Φώτο)

Δες πού συναντήθηκαν οι πρώην... Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;
Είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της Ελληνικής showbiz, που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει την πιο πετυχημένη πορεία της καριέρας του, ενώ κατά διαστήματα του χρέωσαν αρκετές σχέσεις με γνωστές Ελληνίδες. 

Το τελευταίο διάστημα, τον ήθελαν ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο και κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που όπως φαίνεται η σχέση αυτή δεν κράτησε για πολύ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γοητευτικός τραγουδιστής ήρθε πολύ κοντά με την πρώην αγαπημένη του, Κατρίνα Τσάνταλη, με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση στο παρελθόν. Πρόκειται για μια νέα και όμορφη γυναίκα που δραστηριοποιείται στην ελληνική οινοποιία, ενώ έχει γράψει και δύο παιδικά βιβλία περνώντας σημαντικά μηνύματα για την ομοφοβία και τον ρατσισμό.

Μάλιστα, στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της, με τίτλο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά», ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το παρών του, στηρίζοντας την Κατρίνα.

Παράλληλα, οι συχνές εμφανίσεις της Κατρίνας στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, μαρτυρούν πως οι δυο τους ίσως θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

 

Home