Thumbnail

Kate Middleton: Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε και έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης! Kate Middleton: Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε και έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Ποιες συνήθειες άλλαξε στη διατροφή της;
Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, που ύστερα από τρεις εγκυμοσύνες παραμένει στυλάτη και κορμάρα!

Η Kate Middleton εφτά μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, επανήλθε σε απίστευτη φόρμα, ενώ έχασε τα κιλά της σταδιακά και με φυσικούς τρόπους. Δεν υιοθέτησε ποτέ τρόπους για χάσιμο βάρους σε χρόνο dt, γνωρίζοντας πως δεν θα της έκανε καλό στην υγεία της. 

Με σωστή και ισορροπημένη διατροφή και παράλληλα με γυμναστική κατάφερε να επανέλθει σε φόρμα με απλά βήματα. 

Τι ακριβώς διατροφή κάνει, όμως;

Η Kate Middleton για το γάμο της έκανε τη δίαιτα Ντουκάν. Την ακολούθησε μάλιστα με τέτοια εμμονή που στο τέλος έμοιαζε ότι είχε φτάσει στα όρια της ανορεξίας.

Στη συνέχεια όμως και μετά από έναν μακρύ μήνα του μέλιτος, ήρθαν τα τρία μωρά και το σώμα της, αλλά και οι προτεραιότητές της, μοιραία, άλλαξαν.

Πάντα, όμως, ένα εξάμηνο μετά από κάθε εγκυμοσύνη, η δούκισσα του Cambridge, καταφέρνει να επανέρχεται πλήρως σε φόρμα.

 

Για να διατηρήσει το βάρος της μικρό τρώει συνήθως σεβίτσε, γκασπάτο, σαλάτες με καρπούζι και ταμπουλέ. Πιστεύεται ακόμη ότι μια ολόκληρη ημέρα κάθε εβδομάδα κάνει ωμοφαγία.

Ο σεφ της βασιλικής οικογένειας μάλιστα ανέφερε πως η Kate απολαμβάνει τα οικογενειακά γεύματα και προτιμά τα μαγειρεμένα με κάρυ φαγητά, όταν δεν κάνει δίαιτα.

Πέρα από όλα αυτά, η διαιτολόγος της, Louise Parker, την οποία είχε εμπιστευθεί και το 2013 μετά την γέννηση του Πρίγκιπα George, αποκάλυψε το ακριβές πρόγραμμα που ακολούθησε η Kate και τώρα. 

Αυτή την φορά, λοιπόν, η διατροφολόγος πρότεινε στη Δούκισσα ένα πρόγραμμα 7 βημάτων (για 7 μέρες) που στόχευε στην αποτελεσματική απώλεια βάρους.

 

Αυτό είναι αναλυτικά το πρόγραμμα της:

Κομμένο το φαγητό απ΄ έξω

Junk food, φαγητό απ΄ έξω και αλκοόλ ήταν τα τρία πράγματα που η Kate έκοψε μαχαίρι όλο αυτόν τον καιρό. Μάλιστα, η Δούκισσα δεν έτρωγε ούτε σάλτσες, σως, και άλλα επεξεργασμένα φαγητά που ουσιαστικά ήταν «βόμβες» θερμίδων.

Τέλος στο αλάτι

Μπορεί όπως εξηγεί η διαιτολόγος της να είναι επικίνδυνο για κάποιον να κόψει εντελώς το αλάτι, ωστόσο, οι περισσότεροι μπορούν να το κόψουν κατά το ήμισυ. Η Kate, λοιπόν, έκοψε το αλάτι και είδε αμέσως απίστευτη διαφορά.

Ανακάλυψε νέα φαγητά

Η διατροφολόγος της, την προέτρεψε να δοκιμάσει νέες συνταγές και φαγητά που τρώνε οι vegan. Ετσι, η Kate ένταξε στη δίαιτά της πολύχρωμα λαχανικά και μερίδες φρούτων, τα οποία και έτρωγε σε καθημερινή βάση.

 

Πολύ νερό

Χρειάστηκε να πίνει από 2 έως 3 λίτρα νερό την ημέρα ώστε να κρατήσει ενυδατωμένο τον οργανισμό της και να μην νιώθει πείνα. 

Έτρωγε πρωτεΐνη

Συγκεκριμένα, η Kate Middleton έκανε τρία στοχευμένα γεύματα την ημέρα μαζί με δύο σνακ, προσθέτοντας λίγη πρωτεΐνη και στα τρία γεύματα. Για σνακ έτρωγε ένα μήλο με 12 αμύγδαλα,  ή λίγο τυρί κότατζ σε μία φρυγανιά ή δύο μίνι φραγκοστάφυλα με μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο.

Γυμναστική κάθε μέρα

Ιδανικά όπως αναφέρει η διατροφολόγος τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα είναι αρκετή για γυμναστική. Τα καλύτερα προγράμματα είναι τα αερόβια με καθίσματα, κοιλιακούς και push ups.

 

Κοιμόταν καλά

Σύμφωνα με τη Louise Parker όσες πελάτισσες της, μαζί και η Kate, κοιμούνταν επτά με οκτώ ώρες τη νύχτα είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Η συμβουλή της για όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον ύπνο είναι να προσπαθήσουν να κλείσουν όλες τις συσκευές στις 21:00  ή να κάνουν μπάνιο με αιθέρια έλαια λεβάντας και άλατα μαγνήσιού.

Έκανε και πιλάτες και γιόγκα

Όσο για τη γυμναστική που κάνει η δούκισσα, η διατροφολόγος της αποκάλυψε πως αν και έπρεπε να «κυνηγά» τα παιδιά στον κήπο του παλατιού, δεν έχανε ποτέ τη γυμναστική της.

Το πρόγραμμα που προτιμά είναι πιλάτες, ενώ κάνει συχνά και γιόγκα όπως η Meghan Markle

 

Home