Thumbnail

Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Φωτογραφίζεται με προσφυγόπουλο και συγκινεί με την ανάρτηση της! (Φώτο) Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Φωτογραφίζεται με προσφυγόπουλο και συγκινεί με την ανάρτηση της! (Φώτο)

Το μήνυμα της ηθοποιού μάς προβληματίζει για ακόμη μια φορά
Για όσους τη γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως η Βαλεντίνα Σοφοκλέους, πέρα από μια γυναίκα με αστείρευτο χιούμορ και διάθεση για ζωή, κρύβει και ευαισθησίες. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει στις εμφανίσεις της, αλλά και στις συνεντεύξεις της, να μας παρουσιάζει την ευχάριστη πλευρά της ζωής της. 

Πέρα από αυτό, η ίδια είναι έντονα ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά προβλήματα, γεγονός που το είδαμε για ακόμη μια φορά μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε με τη μικρή Ραφαέλλα, που όπως ανέφερε στην ανάρτηση της, ήταν και εκείνη θύμα ρατσισμού στο σχολείο της. 

Στη φωτογραφία έγραψε στη λεζάντα: «Δεν δέχονται τη μικρή Ραφαελλα να πει το ποιηματάκι της επειδή είναι διαφορετική, δεν δέχονται τα προσφυγάκια που δεν έχουν απ τον ήλιο μοίρα και δεν κρατάνε εκατομμύρια ευρώ , δεν δέχονται οτι δεν τους μοιάζει και οτι τους εξανθρωπίζει ! Τελικά τι κοινωνία είμαστε????!!! Καλο Σου-Κου κόσμε».

Δες την ανάρτηση της:

Home