Thumbnail

Ο Gerard Butler και άλλοι celebrities στη «μάχη» με τις φλόγες (Φώτο) Ο Gerard Butler και άλλοι celebrities στη «μάχη» με τις φλόγες (Φώτο)

Με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές που μαίνονται τις τελευταίες μέρες στην Καλιφόρνια
Ο απολογισμός από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια αριθμεί δεκάδες νεκρούς και τεράστιες εκτάσεις καμένης γής. Η μανία της πυρκαγιάς μάλιστα χτύπησε την πόρτα και σε δεκάδες διάσημα πρόσωπα που κατοικούν στην πλούσια κοινότητα του Μαλιμπού, βλέποντας τις περιουσίες τους να χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά μέσα από τον πύρινο εφιάλτη.

Πολλοί ήταν οι celebrities που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Gerard Butler, ο οποίος λίγη ώρα μετά επέστρεψε στο σημείο, αντικρίζοντας το κατεστραμμένο του σπίτι και τα αποκαΐδια που άφησε στο πέρασμά της η πυρκαγιά.

O Orlando Bloom και η Jessica Simpson ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media.

1

Στον αγώνα κατά της φωτιάς και η Khloe Kardashian, η οποία - φορώντας μάσκα στο πρόσωπο - έσπευσε να βοηθήσει τους πυροσβέστες, εφοδιάζοντάς τους με ό,τι χρειάζονταν.

2

Η Kim Kardashian ενημέρωνε διαρκώς μέσω Twitter, εκφράζοντας τη λύπη της για την έπαυλη της, η οποία «χτυπήθηκε» από τις φλόγες.

5

Ανάμεσα στους διάσημους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ήταν επίσης η Lady Gaga, ο τραγουδιστής Robin Thicke και ο κινηματογραφικός «James Bond», Pierce Brosnan.

h

 

hghgh

hghg

fgfg

 

gaga

Home