Thumbnail

Θέκλα Πετρίδου: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της που έχει σήμερα γενέθλια! (Φώτο) Θέκλα Πετρίδου: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της που έχει σήμερα γενέθλια! (Φώτο)

«Από τον καιρό που σε αγαπώ και με αγαπάς χαμογελώ χωρίς κανένα σύννεφο»
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο σύζυγος της γνωστής ψυχολόγου, που θέλησε να του ευχηθεί νωρίς το πρωί και μέσα από τα social media της.

Η Θέκλα Πετρίδου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Παναγιώτη, ενώ πριν από περίπου δύο μήνες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Ο αγαπημένος της έχει σήμερα τα γενέθλια του και έτσι η πετυχημένη ψυχολόγος τού ευχήθηκε μέσα από τα social media της. 

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ στη λεζάντα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα. 

Η Θέκλα Πετρίδου έγραψε: «Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο άνδρας μου! Ο Παναγιώτης μου. Το βλέμμα με το οποίο τον κοιτάζω στην πρώτη φωτογραφία μιλάει από μόνο του. Καρδιά μου, είσαι ένα υπέροχο πλάσμα, ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ και με τον ερχομό σου στη ζωή μου με συμπλήρωσες. 

Από τον καιρό που σε αγαπώ και με αγαπάς, χαμογελώ χωρίς κανένα σύννεφο. Γελάμε μαζί, κλαίμε μαζί, πολεμούμαστε μαζί, νικούμε μαζί. Ισχύς εν τη ενώσει. Και οι δυο υπήρξαμε στο παρελθόν «μαλακτοί», ευαίσθητοι, ενοχικοί, τα τέλεια θύματα. Μαζί μαθαίνουμε να αγαπούμε τον εαυτό μας, την σχέση μας και τους άλλους με δύναμη και δικαιοσύνη. 

Αγάπη μου, σε θαυμάζω. Να προσέχεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, να μου ακούς που σου μουρμουρώ, εν για το καλό σου, να γιορτάσουμε μαζί πολλά άλλα γενέθλια».

Δες την ανάρτηση της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο άνδρας μου! Ο Παναγιώτης μου. Το βλέμμα με το οποίο τον κοιτάζω στην πρώτη φωτογραφία μιλάει από μόνο του. Καρδιά μου, είσαι ένα υπέροχο πλάσμα, ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ και με τον ερχομό σου στη ζωή μου με συμπλήρωσες. Από τον καιρό που σε αγαπώ και με αγαπάς χαμογελώ χωρίς κανένα σύννεφο. Γελάμε μαζί, κλαίμε μαζί, πολεμούμαστε μαζί, νικούμε μαζί. Ισχύς εν τη ενώσει. Και οι δυο υπήρξαμε στο παρελθόν «μαλακτοί», ευαίσθητοι, ενοχικοί, τα τέλεια θύματα. Μαζί μαθαίνουμε να αγαπούμε τον εαυτό μας, την σχέση μας και τους άλλους με δύναμη και δικαιοσύνη. Αγάπη μου, σε θαυμάζω. Να προσέχεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, να μου ακούς που σου μουρμουρώ, εν για το καλό σου, να γιορτάσουμε μαζί πολλά άλλα γενέθλια. ❤️ #birthday #birthdayboy #lovemyhusband #mylove #couplesgoals #couples

A post shared by Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) on

Home