Thumbnail

Εβελίνα Σκίτσκο: Την αποθέωσαν και ξέσπασε σε κλάματα! (Βίντεο) Εβελίνα Σκίτσκο: Την αποθέωσαν και ξέσπασε σε κλάματα! (Βίντεο)

Οι συμπαίκτριες της έριξαν χολή για το μοντέλο από την Κύπρο
Την καλύτερη φωτογραφία κατάφερε να βγάλει στη χθεσινή δοκιμασία του "Greece's Next Top Model" το μοντέλο από την Κύπρο, με τους κριτές να την αποθεώνουν με την κριτική τους. 

Η Εβελίνα Σκίτσκο δέχτηκε και από τους τέσσερις κριτές πολύ κολακευτικά σχόλια, σχολιάζοντας τον επαγγελματισμό που έχει κάθε φορά στα concept και πως καταφέρνει πάντα με το πρώτο κλικ του φωτογράφου να έχει την καλύτερη φωτογραφία. 

Ακούγοντας όλα αυτά τα σχόλια, το μοντέλο από την Κύπρο συγκινήθηκε και δήλωσε περήφανη για τον εαυτό της και πως θέλει να καταφέρει πολλά σε αυτό τον χώρο. 

Την ώρα που άκουγε τα θετικά σχόλια, η τριάδα της φωτιάς όπως της αποκαλούν, έριχναν χολή για τα σχόλια που άκουσε η Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ έριξαν τα καρφιά τους σε όλα αυτά που άκουσαν. 

Αρχικά η Εύη ξεκίνησε να ψιθυρίζει στις υπόλοιπες πως έχει βαρεθεί να ακούει τα ίδια συνεχώς, με τη Μικαέλλα να θίγει το θέμα του παιδιού, λέγοντας πως οι κριτές το λένε λες και η ίδια δεν βρίσκεται εκεί για το παιδί της. 

Δες το απόσπασμα στο 12:30

 

 

 

 

Home