Thumbnail

Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με τον Elton John είναι ό,τι πιο τέλειο έχεις δει! (Βίντεο) Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με τον Elton John είναι ό,τι πιο τέλειο έχεις δει! (Βίντεο)

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα
Το Λονδίνο έχει φορέσει τα γιορτινά του εδώ και αρκετές ημέρες, με τον κόσμο να μπαίνει από νωρίς σε γιορταστική διάθεση.

Στην τηλεόραση μάλιστα έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται και οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, με τις περισσότερες να έχουν μαγικές εικόνες και πλοκή! 

Το βρετανικό πολυκατάστημα John Lewis λάνσαρε ήδη την διαφήμισή του για τα Χριστούγεννα 2018. Στη διαφήμιση κάνει εμφάνιση-έκπληξη ο Sir Elton John, που πρωταγωνιστεί στο βίντεο με τίτλο «The Boy and the Piano».

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία της πορείας του τραγουδιστή προς τη δόξα, την οποία αφηγείται το βίντεο σε δύο λεπτά.

Τον σπουδαίο συνθέτη και ερμηνευτή ενσαρκώνουν τρεις γνωστοί ηθοποιοί, ο Simon Burbage, ο Oliver Marshall και ο Brandon Stein.

Η διαφήμιση μάς μεταφέρει στις πιο εμβληματικές στιγμές της καριέρας του, τη στολή με την Αμερικανική σημαία, τη ροζ mohawk περούκα κ.α.

 

 

Η σύνδεση με τις γιορτές γίνεται όταν ο μικρός Elton λαμβάνει ένα πιάνο ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

Το πολυκατάστημα John Lewis αναφέρει συγκεκριμένα: «Η ιστορία ξεκινά στο σήμερα και πηγαίνει προς τα πίσω στη ζωή του Elton John μέχρι τη στιγμή που λαμβάνει το ιδιαίτερο δώρο του πιάνου της γιαγιάς του που του άλλαξε τη ζωή για πάντα, γιατί μερικά δώρα είναι κάτι παραπάνω από δώρα».

Από την πλευρά του ο Elton John, ανέφερε σχετικά με τη διαφήμιση: «Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του John Lewis έχει πολλές ζεστές στιγμές για μένα και την οικογένειά μου. Το πιάνο της γιαγιάς μου, σηματοδοτεί τη στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή μου. Η διαφήμιση είναι φανταστική και λάτρεψα κάθε στιγμή της».

 

Home