Thumbnail

Δέσποινα Βανδή: Στο θέατρο μαζί με την 14χρονη κόρη της! Είναι μια καλλονή η μικρή (Φώτο) Δέσποινα Βανδή: Στο θέατρο μαζί με την 14χρονη κόρη της! Είναι μια καλλονή η μικρή (Φώτο)

Σπάνια έξοδο μητέρας και κόρης... Είναι πιο ψηλή η μικρή από τη Δέσποινα Βανδή!
Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της Μελίνα έχουν μια άριστη σχέση, ενώ μαζί έκαναν και κάποιες δημόσιες εμφανίσεις.

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο Gazi Theater όπου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop» με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τα φλας μάλιστα των φωτογράφων πήραν φωτιά, όταν είδαν την κόρη της Δέσποινας Βανδή, η οποία αν και είναι μόλις 14 χρονών είναι πιο ψηλή από τη μητέρα της και είναι μια κούκλα. 

Η όμορφη Μελίνα ήταν συνέχεια χαμογελαστή και ευδιάθετη κατά τη διάρκεια της παράστασης, παρά αμήχανη, ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει αρκετές φορές με τη μητέρα της μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως έχει πάρει και το στιλ της μητέρας της, καθώς και οι δύο επέλεξαν να ντυθούν στα μαύρα και να βάλουν τις ίδιες σχεδόν ψηλές μπότες.

Επίσης, η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή μετά το τέλος της παράσταση πήγαν και στα καμαρίνια και πόζαραν με τη Ντορέττα Παραδημητρίου, αλλά και με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου.

 

Home