Thumbnail

Απίστευτος πόλεμος προς την Κύπρια Εβελίνα του GNTM: «Μάνα είσαι εσύ ...Φτου σου» (Βίντεο) Απίστευτος πόλεμος προς την Κύπρια Εβελίνα του GNTM: «Μάνα είσαι εσύ ...Φτου σου» (Βίντεο)

«Παράτησε ένα παιδί 7 μηνών και ήρθε στην Ελλάδα να δοξαστεί!»
Ένα κράξιμο χωρίς προηγούμενο δέχτηκε το μοντέλο από την Κύπρο, που συμμετέχει στο ριάλιτι μοντέλων στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Gr xpress» με παρουσιαστή τον Θοδωρή Ρακιντζή, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ποια είναι τελικά η νικήτρια του Greece’s Next Top Model και όχι μόνο. 

Όπως ανέφεραν, στον τελικό έφτασαν οι Εύη και Εβελίνα, αλλά τελικά πήρε τον τίτλο η Εβελίνα Σκίτσκο από τη Μολδαβία.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή ακούστηκαν άσχημα λόγια για το μοντέλο από την Κύπρο, αλλά και για το λόγο που μπήκε στο ριάλιτι. Ο παρουσιαστής και η συνεργάτης του, Έλενα Σωτηροπούλου, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως αυτό είναι μιζέρια, θέλοντας να τονίσουν ότι η Εβελίνα χρησιμοποίησε το παιδί της για να νικήσει.

«Εγώ στη θέση σου θα το χα βουλώσει. Μάνα είσαι εσύ; Εφτά μηνών παιδάκι το άφησες και έφυγες για να δοξαστείς... Φτου σου», είπε ο Θοδωρής Ρακιτζής απευθυνόμενος στην Εβελίνα Σκίτσκο.

Στη συνέχεια, αν και ανέφεραν πως δεν είναι ρατσιστικό, τους εξόργισε πως η νικήτρια (σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους), έπρεπε να είναι Ελληνίδα και όχι μια ξένη. 

Ο παρουσιαστής συνέχισε να μιλάει σκληρά για την Εβελίνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για το παιδάκι μου ρε γαμώτο; Έμεινα παρθένα για το παιδί μου».

Δες το σχετικό απόσπασμα και τον πόλεμο που δέχτηκε το μοντέλο από την Κύπρο. Πάντως, κάτω από το βίντεο στο YouTube η Εβελίνα Σκίτσκο δέχθηκε δεκάδες υποστηρικτικά μηνύματα. 

 

Home