Thumbnail

Robert De Niro: Δεύτερο διαζύγιο για τον ηθοποιό! Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου (Φώτος) Robert De Niro: Δεύτερο διαζύγιο για τον ηθοποιό! Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου (Φώτος)

Το ζευγάρι θα ανακοινώσει τον χωρισμό του τις επόμενες ημέρες
Χωριστούς δρόμους τράβηξαν ο 75χρονος αστέρας του σινεμά και η 63χρονη σύζυγός του Grace Hightower, που σύμφωνα με το Page Six, χώρισαν μετά από 20 χρόνια γάμου!

Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 20χρονο Eliot και την 6χρονη Ellen, αναμένεται να ανακοινώσει δημοσίως τον χωρισμό του τις προσεχείς εβδομάδες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο τους ζουν πλέον χωριστά.

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα εμφανίστηκε τη Δευτέρα σε εκδήλωση του MoMa στη Νέα Υόρκη, χωρίς να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Δεν είναι πάντως ο πρώτος χωρισμός για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1997. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο διάσημος ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία.

 

Το ζευγάρι τελικά τα ξαναβρήκε, ανανεώνοντας μάλιστα τους γαμήλιους όρκους του το 2004.

Ο Robert De Niro είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν με την ηθοποιό Diahnne Abbott, από το 1976 έως το 1988. Μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Raphael, ενώ είχε υιοθετήσει την κόρη της πρώτης του συζύγου από προηγούμενη σχέση της, τη Drena De Niro.

 

(Η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού)

Αλλά ο De Niro έχει άλλα δύο παιδιά με την πρώην του Toukie Smith, τα δίδυμα Aaron Kendrick De Niro and Julian Henry De Niro!

 

Home