Thumbnail

Έρχεται το Survivor 3! Αυτοί είναι οι πρώτοι διάσημοι που συζητούν για το παιχνίδι (Φώτος) Έρχεται το Survivor 3! Αυτοί είναι οι πρώτοι διάσημοι που συζητούν για το παιχνίδι (Φώτος)

Ένας τραγουδιστής, ένα μοντέλο και ένας ποδοσφαιριστής συζητούν για το παιχνίδι επιβίωσης
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε το καινούργιο τρέιλερ για το Survivor 3, που επιστρέφει στις αρχές του 2019 για να καθηλώσει ακόμη μια χρονιά το τηλεοπτικό κοινό.

Η επιλογή των παικτών για τις δύο ομάδες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο θα ξεκινήσει σε λίγες βδομάδες, ενώ οι αιτήσεις είναι χιλιάδες μέχρι στιγμής. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές από την παραγωγή για να κλείσουν τα πρώτα ονόματα για την ομάδα των διασήμων. 

Αρχικά έντονα ακούγεται το όνομα της Ελλης Παπαγγελή. Το μοντέλο και ηθοποιός λέγεται πως είπε «όχι» στο Nomads, έτσι ώστε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού.

 

Ένα δεύτερο όνομα που ακούγεται έντονα είναι του τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη έχει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Survivor. 

Το τρίτο όνομα που φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor 3 είναι ένας αθλητής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται και το όνομα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, του 37χρονου Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος μπορεί να έχει αφήσει εδώ και καιρό τα γήπεδα, αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τον δούμε να μάχεται στην άμμο και τη θάλασσα.  

Home