Thumbnail

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινεί με την κίνηση ανθρωπιάς του! Συναντήθηκε με μικρή θαυμάστρια του (Φώτος) Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινεί με την κίνηση ανθρωπιάς του! Συναντήθηκε με μικρή θαυμάστρια του (Φώτος)

Εκπλήρωσε ευχή από το «Make – A – Wish Greece»
Το έργο που προσφέρει το ο μη- κερδοσκοπικός οργανισμός «Make – A – Wish Greece (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδας)» είναι σπουδαίο, καθώς εκπληρώνει ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Μια τέτοια ευχή εκπλήρωσε και ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία της μικρής Θεώνης. 

Το τετράχρονο κοριτσάκι πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία και  ευχήθηκε να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ίδιος εκπλήρωσε την ευχή της μικρής Θεώνης, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά. 

Το καμαρίνι του έγινε παραμυθένιο, για την εκπλήρωση της ευχής της μικρής πριγκίπισσας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε αρκετή ώρα με τη μικρή του φίλη, τραγούδησαν τα αγαπημένα της τραγούδια, της έδωσε τα δώρα με τους αγαπημένους της ήρωες, καθώς μια τούρτα-έκπληξη και το στέμμα που αρμόζει σε μια πριγκίπισσα!

Οι γονείς της μικρής ανέφεραν για την όμορφη αυτή στιγμή: «Ήταν όλα εξαιρετικά! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη να ήταν τόσο πρόσχαροι όσο οι εθελοντές. Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο μπορούμε και εμείς από τη μεριά μας να βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών και άλλων παιδιών. Η κόρη μας από εδώ και στο εξής θα πηγαίνει με περισσότερη χαρά στις θεραπείες της και θα πιστεύει στα θαύματα!».

Δες το βίντεο:

Home