Thumbnail

Victoria Beckham: Έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία! Είναι πιο πλούσια και από τη βασίλισσα Ελισάβετ! Victoria Beckham: Έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία! Είναι πιο πλούσια και από τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Η περιουσία της είναι αμύθητη
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Η αυστηρή Victoria κατάφερε μετά την καριέρα της (!) στο τραγούδι, να γίνει μια από τις καλύτερες σχεδιάστριες ρούχων.

Η περιουσία που κατάφερε να δημιουργήσει η Victoria Beckham μαζί με τον σύζυγό της ξεπερνά ακόμη και αυτή της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το πώς κατάφερε η ίδια να γίνει από τις πιο πλούσιες Βρετανίδες ανέλυσε η Telegraph, παρουσιάζοντας την αμύθητη περιουσία της, πάντα με τη βοήθεια του αγαπημένου της, David Beckham!

 

Η περιουσία της 44χρονης σχεδιάστριας μόδας και πρώην μέλους του συγκροτήματος Spice Girls εκτιμάται στις 210 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το Management Today, ενώ σύμφωνα με την Telegraph, η επιχείρηση μόδας που διοικεί αποτιμάται στις 60 εκατομμύρια λίρες.

 

Στην επιτυχία αυτή συνέβαλε και ο σύζυγος της, καθώς με τις διαφημιστικές καμπάνιες που δέχονταν ως ζευγάρι εισπράττουν τεράστια ποσά όλα αυτά τα χρόνια.

Η συνολική τους περιουσία εκτιμάται στα 771 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ξεπερνά ακόμη και την περιουσία της βασίλισσας Ελισσάβετ.

 

Home