Thumbnail

Μέγκι Ντρίο: Το μοντέλο από το GNTM δέχτηκε επίθεση σε μίνι μάρκετ της Γλυφάδας! (Φώτο) Μέγκι Ντρίο: Το μοντέλο από το GNTM δέχτηκε επίθεση σε μίνι μάρκετ της Γλυφάδας! (Φώτο)

Το μοντέλο μετά την επίθεση έτρεμε ολόκληρη
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Μέγκι Ντρίο, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων, συνέβη πριν λίγες ημέρες στη Γλυφάδα.

Η ίδια είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που προκάλεσαν εντάσεις μέσα στο παιχνίδι, με τις ατάκες της να γίνονται αντικείμενο σχολιασμό στα social media. 

Η συμπεριφορά της γενικότερα μέσα στο παιχνίδι την έκανε αντιπαθητική σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού, ενώ δέχτηκε καυστικά σχόλια και στο διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, μια γυναίκα επιτέθηκε στην Μέγκι Ντρίο μέσα σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Γλυφάδας. Η 25χρονη έκανε τα ψώνια της όταν μια γυναίκα την αντιλήφθηκε και της επιτέθηκε φραστικά. Οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους την στόλισε είχαν πολλά… μπιπ.

Η Μέγκι τα έχασε και προσπάθησε να μην δώσει σημασία, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και άνοιξε και εκείνη το στόμα της. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης μπήκε στη μέση για να τις χωρίσει. Η γυναίκα έφυγε από το κατάστημα και η Μέγκι Ντρίο προσπάθησε να ηρεμήσει, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα έτρεμε ολόκληρη.

 

Home