Thumbnail

Κάλια Ελευθερίου: Της έκλεψαν την ταυτότητα και το διαβατήριο στην Αθήνα! (Βίντεο) Κάλια Ελευθερίου: Της έκλεψαν την ταυτότητα και το διαβατήριο στην Αθήνα! (Βίντεο)

Θύμα κλοπής η Κύπρια παρουσιάστρια
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό την είδηση για την κλοπή, με την Κύπρια παρουσιάστρια να είναι σε έξαλλη κατάσταση. 

Η αγαπημένη Κάλια Ελευθερίου τις τελευταίες βδομάδες μετακόμισε στην Αθήνα, καθώς οι νέες της επαγγελματικές υποχρεώσεις την ανάγκασαν να βρεθεί εκεί. 

Όπως μας έχει δηλώσει και στο παρελθόν, θα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, που θα είναι για την ίδια η βάση της, καθώς στο νησί μας έχει πολλές συνεργασίες. 

Μέσα από το instastory της έκανε γνωστό πως της έκλεψαν το διαβατήριο και την ταυτότητα και αναγκάστηκε να τρέχει για να αποκτήσει τη νέα της ταυτότητα και το νέο της διαβατήριο.

Μάλιστα η ίδια σε ένα απο τα story της ανέφερε στον "΄ληστή": «Εσύ που μου έκλεψες την ταυτότητα και το διαβατήριο σού εύχομαι να έχεις χειρότερη μέρα από τη δική σου γιατί τρέχω σε δικαστήριο, εξυπηρέτηση του πολίτη»

Δες το απόσπασμα: 

 

πηγή βίντεο: tothemaonline

 

Home