Thumbnail

Ο λόγος που η Kate Middleton και η Meghan Markle δεν συμπαθιούνται  Ο λόγος που η Kate Middleton και η Meghan Markle δεν συμπαθιούνται 

Άρχισαν οι τριγμοί στη βασιλική οικογένεια
Τα πρώτα σύννεφα πάνω από το παλάτι του Kensington, τελικά, δεν άργησαν να έρθουν, αποδεικνύοντας ότι οι παρεξηγήσεις μέσα στις οικογένειες και τα αλληλοκαρφώματα μέσα στα σόγια δεν ξεχωρίζουν βασιλείς και κοινούς θνητούς. 

Αν και το παλάτι τον τελευταίο χρόνο προσπαθεί να καλλιεργήσει την εικόνα των αγαπημένων κουνιάδων Kate και Meghan, τα πράγματα, όπως αποδεικνύεται είναι τελείως διαφορετικά, επηρεάζοντας και τα δυο αδέλφια, William και Harry.. 

Οπως φαίνεται η έλευση της Meghan στη βασιλική οικογένεια και το τέλος της μονοκρατορίας της Kate ως το νεότερο, ωραιότερο, ισχυρότερο, δημοφιλές, φωτογενές και άκρως fashion μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι κάτι που πέρασε αδιάφορο από την πλευρά των Cambridge.

Ηταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν εισέβαλε στη βασιλική οικογένεια η Meghan Markle στρέφοντας επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και αφήνοντας ένα βήμα πιο πίσω την Kate Middleton η οποία είχε συνηθίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή να παίζει χωρίς ανταγωνισμό. 

kate meghan

Η Meghan ήταν η νέα και η ωραία και η Kate η παλιά. Και μπορεί ο παλιός να είναι πάντα αλλιώς αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Meghan αποδείχθηκε... τυφώνας που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Τα ΜΜΕ παγκοσμίως έπαθαν αμόκ, το στιλ της περιζήτητο, το Meghan Effect εκτόπισε το Kate Effect, ο τρόπος που "έσπαγε" το βασιλικό πρωτόκολλο θεωρήθηκε χαριτωμένος και αύξησε τη δημοφιλία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η αμεσότητά της συγκρίθηκε ευθέως με αυτή της Νταϊάνας και οι Βρετανοί έπαθαν απλώς... φρενίτιδα. 

kate meghan

Μέχρι πρότινος αυτό δεν φαινόταν να πειράζει διόλου την Kate. Τουλάχιστον αυτό έβγαινε προς τα έξω, μιας και όπως αποκαλύπτει τώρα η Daily Mail, εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για κακές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών. 

Οι ίντριγκες, η ζήλια και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο δημοφιλέστερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκαλύφθηκε μετά την ανακοίνωση ότι Meghan και Harry μετακομίζουν από το Λονδίνο, στο Windsor  προκειμένου να μείνουν στο... σπιτάκι του κήπου της Οικίας Frogmore που βρίσκεται εντός της έκτασης του κάστρου. Λέγεται μάλιστα ότι στο Λονδίνο μετακομίζει και η μητέρα της Meghan, Doria και θεωρείται βέβαιο ότι θα μείνει μαζί με το ζευγάρι στο σπιτάκι του Frogmore, σε δική της πτέρυγα. 

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι τώρα μένει στο σπιτάκι του κήπου στο Kensington, το οποίο έχει μόλις δύο κρεβατοκάμαρες και είναι εξαιρετικά μικρό.  Και ενώ το παλάτι δημοσίως υποστηρίζει ότι απλά δεν υπήρχε άλλο σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Λονδίνο για να διατεθεί στο ζευγάρι, του οποίου οι ανάγκες μεγαλώνουν με την έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια, φαίνεται ότι τα αίτια της φυγής του Harry με την Meghan από το παλάτι είναι πολύ βαθύτερα.  «Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο ως επίσημη κατοικία στο Λονδίνο»,«περιμένουν ένα μωρό με τον επόμενο χρόνο και προφανώς χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο», «το ζευγάρι επέλεξε το Windsor γιατί σημαίνει πολλά για αυτούς, είναι ο τόπος όπου παντρεύτηκαν», λένε βασιλικές πηγές, την ώρα που άτομα του περιβάλλοντος των δύο γιων του Καρόλου δίνουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το πώς William και Harrt κατέληξαν να... χωρίζουν τα τσανάκια τους. 

kate meghan

Οι φήμες για εντάσεις μεταξύ των Sussex και των Cambridge, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα υπάρχουν εδώ και μήνες. Και πραγματικά μοιάζει απίστευτο ότι τα δυο αδέλφια που ήρθαν ακόμη πιο κοντά μετά το θάνατο της μητέρας τους Νταϊάνας χτίζοντας μια σχέση που έμοιαζε ακλόνητη, τώρα τσακώνονται. 

Οι ρωγμές στις σχέσεις τους, επιμένει η Daily Mail, προήλθαν εξαιτίας της συμπεριφοράς των συζύγων τους που τους παρασύρουν. 

Να σημειωθεί ότι το παλάτι του Kensington αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επ' αυτού.  

Πηγή

 

Home