Thumbnail

Μέγκι Ντρίο: Λύνει τη σιωπή της και δίνει στεγνά την Εύη και τη Μικαέλα! (Βίντεο) Μέγκι Ντρίο: Λύνει τη σιωπή της και δίνει στεγνά την Εύη και τη Μικαέλα! (Βίντεο)

Ποια θα είναι κατά τη γνώμη της η νικήτρια του GNTM;
Από την ημέρα που αποχώρησε από το Greece's Next Top Model, η τριάδα της φωτιάς αποδυναμώθηκε και το twitter έχασε κάθε ενδιαφέρον.

Λίγο πριν αποχωρήσει ωστόσο η εκρηκτική Μέγκι από το ριάλιτι μοντέλων, είδαμε ένα επικό καβγά μεταξύ της τριάδας, που ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της εκπομπής! 

Η Μέγκι Ντριο, μια βδομάδα μετά την αποχώρηση της, έδωσε συνεντεύξεις για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου", προχωρώντας σε αποκαλύψεις! 

Όπως η ίδια η Μέγκι λέει τώρα, Εύα και Μικαέλα δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πιστεύω ότι ήμουν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Εύη και τη Μικαέλα. Το ξέρουν και αυτές. Σίγουρα η Μικαέλα και η Εύη δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν. Πλέον, είναι αδύναμες χωρίς εμένα. Ορισμένες φορές όταν θύμωνε η μία με την άλλη πήγαινα και τις έπιανα για να τα λύνουμε. Θα ήθελα να κερδίσει η Μαριάννα Παινέση»! 

Δες το απόσπασμα:

Home