Thumbnail

Δεύτερη στα νούμερα τηλεθέασης η Αριστοτέλους! Ποιος πήρε τα σκήπτρα της απογευματινής ζώνης; Δεύτερη στα νούμερα τηλεθέασης η Αριστοτέλους! Ποιος πήρε τα σκήπτρα της απογευματινής ζώνης;

Μεγάλη ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης... ποια εκπομπή ξεπέρασε την Χριστιάνα;
Η συνεχής ανοδική πορεία του "Happy Hour", έφερε χαμόγελα στο κρατικό κανάλι, καθώς η συγκεκριμένη ζώνη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε "προβλήματα" με τον ανταγωνισμό.

Ο Ανδρέας Γίορτσιος στη χθεσινή απογευματινή μάχη, κατάφερε να προηγηθεί με 6. 588 τηλεθεατές διαφορά από τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Η εναλλακτική πρόταση του ΡΙΚ, για ένα πιο ανάλαφρο και γεμάτο χιούμορ απογευματινό, φαίνεται να λειτούργησε θετικά, με τον Ανδρέα Γιόρτσιο να είναι στην καλύτερη του φάση. 

Τα νούμερα τηλεθέασης του "Happy Hour", είναι σε ανοδική πορεία, με τη χθεσινή εκπομπή να έκλεψε την πρωτιά από την απογευματινή εκπομπή του Alpha Κύπρου. 

 

Στο σύνολό του, η απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ, κατέγραψε 16,7% σε αντίθεση με την εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα», που συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 14,9%.

Όσον αφορά τον αριθμό των τηλεθεατών, το «Happy hour», παρακολούθησαν 26,176 τηλεθεατές, ενώ την Χριστιάνα Αριστοτέλους και την παρέα της στον Alpha Κύπρου, 19,588.

 

Home