Thumbnail

Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Τζώρτζια Παναγή: Τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής! Απίστευτο ξεκατίνιασμα (Βίντεο) Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Τζώρτζια Παναγή: Τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής! Απίστευτο ξεκατίνιασμα (Βίντεο)

«Ξέρω πολύ καλά πώς να τοποθετούμαι τηλεοπτικά»
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής "Όλα Καλά" του ΣΙΓΜΑ, με πρωταγωνίστριες την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την Τζώρτζια Παναγή. 

Αφορμή για τον καβγά τους στάθηκε η φωτογραφία που απεικόνιζε τον David Beckham να φιλάει την κορούλα του στο στόμα, γεγονός που έφερε έντονη διαφωνία στο πλατό, ενώ ακούστηκαν ατάκες που μας άφησαν με το στόμα ανοικτό. 

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ήταν θετική στο να συμβαίνει κάτι τέτοιο μεταξύ γονιών και παιδιών, καθώς όταν έχεις παιδιά είναι διαφορετικό. Από την πλευρά της η Τζώρτζια Παναγή διαφώνησε έντονα, ενώ ακούστηκαν και κουβέντες που ξέφυγαν απ' το μέτρο. 

Τότε οι δύο συνεργάτιδες άρχισαν να ανταλλάσσουν κουβέντες σε έντονο ύφος, με την Τζώρτζια μάλιστα να αναφέρει στην Κωνσταντίνα πως γνωρίζει καλά πως να τοποθετείται τηλεοπτικά για τέτοια ζητήματα. 

Δες το απόσπασμα και θα καταλάβεις τι έγινε ειδικά μετά το 5ο λεπτό: 

πηγή βίντεο: ilovestyle

Home