Thumbnail

Είναι οριστικό! Χώρισαν Ακης Πετρετζίκης και Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου (Φώτο) Είναι οριστικό! Χώρισαν Ακης Πετρετζίκης και Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου (Φώτο)

Το ζευγάρι ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες
Χωριστούς δρόμους φαίνεται να τράβηξαν ο Ακης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, ύστερα από περίπου τέσσερις μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με το Down Town το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, ενώ αιτία του χωρισμού τους όπως φαίνεται, ήταν το γεγονός πως την περίοδο αυτή, ο Ακης Πετρετζίκης έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην δουλειά του.

 

Η σχέση του Ακη Πετρετζίκη και της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου, γνωστή και ως το κορίτσι που έσβησε την ολυμπιακή φλόγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2014, έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2018.

Η μελαχρινή καλλονή μάλιστα είχε δημοσιεύσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κυρίως από την περίοδο των διακοπών τους στα ελληνικά νησιά.

 

Από την μία η συμμετοχή του ως κριτής στο Bake Off και από την άλλη η εκπομπή του,«Kitchen Lab», στον Alpha, δεν του αφήνουν περιθώρια για να αφιερωθεί στην προσωπική του ζωή.

Home