Thumbnail

Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής τους (Φώτο) Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής τους (Φώτο)

Το αγαπημένο ζευγάρι «πρεσβεύει» έναν πολύτιμο σκοπό
Ένα από τα πιο αγαπημένα γνωστά ζευγάρια της Κύπρου είναι αναμφισβήτητα αυτό της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Νεκτάριου Αλεξάνδρου. Από τότε που η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της έγιναν γονείς δεν χάνουν την ευκαιρία να μιλήσουν για αυτό τον σημαντικό ρόλο τους αλλά και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με την οικογένεια και τα παιδιά.

Αυτή τη φορά το γνωστό ζευγάρι πρεσβεύει» έναν πολύτιμο σκοπό. Ο λόγος για τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» την μη-κυβερνητική εθελοντική οργάνωση η οποία έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα θέματα που αφορούν τα πρόωρα νεογνά και την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νεογνών του Νοσοκομείου Αρ. Μακαρίου ΙΙΙ Λευκωσίας. 

Ο Σύνδεσμος επέλεξε το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Νεκτάριου Αλεξάνδρου ώστε να βοηθήσουν έμπρακτα στην ενημέρωση του κοινού για την προωρότητα.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Madame Figaro – μια από τις σπάνιες φορές που επιλέγουν να ποζάρουν μαζί για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ανυπομονούσα πολύ... και το σκεφτόμουν ακόμα πιο πολύ... είμαι όμως τόσο σίγουρη και αποφασισμένη οτι αυτή ειναι η αρχή της πιο σημαντικής μας ιδιότητας... Των γονιών... ♥️ τόσο ευγνώμων, που ξεκινά αυτό το ταξίδι της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για την προωρότητα! Ξέρω πολύ καλά την προσπάθεια που καταβάλουν οι νοσηλευτές και οι γονείς που ζούν 24ωρα στη μονάδα πρόωρων νεογνών του Μακαρειου νοσοκομείου με τα τόσο δα μωράκια τους! Ας είναι η στήριξη όλων ΔΥΝΑΤΗ! @morathavmata Ευχαριστώ τόσο πολύ για τον σεβασμό και την συνεργασία που έδειξε το @madamefigarocyprus για την αληθινή φωτογράφιση και την όμορφη συνέντευξη @harriskyprianou @ellie.argyridou @marilena.i @barbsview @christos_artemiou @elenatheodorou #madamefigaro #madamefigarocyprus #cover #style #christmas #issue

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev) on

Home