Thumbnail

Ο Hugh Jackman ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για τους θαυμαστές του Ο Hugh Jackman ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για τους θαυμαστές του

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα κάνει παγκόσμια περιοδεία 
Μια παγκόσμια μουσική περιοδεία ετοιμάζεται να κάνει μέσα στο 2019 ο Hugh Jackman. Ο Αυστραλός ηθοποιός θα πραγματοποιήσει μια παγκόσμια μουσική περιοδεία με τίτλο «The Man. The Music. The Show.» ερμηνεύοντας τραγούδια από τις ταινίες «The Greatest Showman», «Les Miserables» στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν.

Η περιοδεία αναμένεται να ξεκινήσει από το Αμβούργο της Γερμανίας στις 13 Μαΐου 2019, ενώ δύο συναυλίες θα γίνουν και στο O2 Arena στο Λονδίνο. Στη Βόρεια Αμερική οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουνίου από το Χιούστον. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί δύο φορές στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood έχει εμφανιστεί σε πολλά μιούζικαλ στον κινηματογράφο και στο θέατρο στο παρελθόν. Στην αρχή της καριέρας του, ερμήνευσε τον ρόλο του Γκαστόν στην παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην πατρίδα του, την Αυστραλία και το 1998 προτάθηκε για βραβείο Olivier για την ερμηνεία στο θεατρικό έργο Oklahoma! στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.   

Κέρδισε το βραβείο Tony το 2004 για την εμφάνισή του στο μιούζικαλ «The Boy From Oz» και πρωταγωνίστησε στην επική ταινία «Australia» μαζί με τη Nicole Kidman.   Για τον ρόλο του Γιάννη Αγιάννη στην ταινία «Οι Άθλιοι» (Les Misérables) κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ και υποψηφιότητες για Bafta.   

 

Home