Thumbnail

H απάντηση του Bradley Cooper στις φήμες χωρισμού με την Irina Shayk H απάντηση του Bradley Cooper στις φήμες χωρισμού με την Irina Shayk

Έκλεισε μια και καλή τα στόματα
Περισσότερο από τρία χρόνια μετρά η σχέση του Bradley Cooper και της irina shayk. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε και ένα μωρό, μια υπέροχη κορούλα την ενός έτους Λία που είναι και ο καρπός του έρωτά τους.

Παρόλο που τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού, φαίνεται πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και αυτό θέλησε να μας το πει με τον τρόπο του ο διάσημος ηθοποιός. Πρόσφατα ο Cooper βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Versace στην οποία συμμετείχε η σύντροφός του.

Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk εντυπωσίασε στο catwalk της Νέας Υόρκης και ο ηθοποιός ήταν εκεί για να την στηρίξει με την παρουσία του. 

Παρόλο που το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει δώσει δικαιώματα, ο σκανδαλοθηρικός διεθνής Τύπος τους θέλει να είναι «δυστυχισμένοι μαζί». O φακός απαθανάτισε την στιγμή που ο Bradley Cooper, ντυμένος casual, έκανε την είσοδό του στο λαμπερό fashion show. 

cooper

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats to @donatella_versace for the first ever @versace show in NYC!? So happy to be a part of it.. ?✨

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Home