Thumbnail

Ήβη Αδάμου: Μόλις αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη της! (Βίντεο) Ήβη Αδάμου: Μόλις αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη της! (Βίντεο)

Όχι ένα, αλλά δύο ονόματα θα έχει η μικρή...
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης, έχοντας στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους. 

Η μικρή τους πριγκίπισσα είναι ήδη 5,5 μηνών και τους έχει πάρει το μυαλό, ενώ η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια, έχει αφοσιωθεί εξ' ολοκλήρου στο μεγάλωμα της κόρης της. 

Η 25χρονη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της.

Για τον Μιχάλη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό. Κυρίως όμως ψυχολογικά. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο».

Η μικρή μοιάζει πολύ στο Μιχάλη όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού που είδε τις φωτογραφίες. Και το όνομα αυτής… «Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς».

Η τραγουδίστρια διευκρίνισε επίσης πως δε θα κάνουν βάφτιση και γάμο μαζί γιατί δε θα το άντεχε. «Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι», εξήγησε.

Στη συνέντευξη ανέφερε μάλιστα και πόσα κιλά έβαλε στην εγκυμοσύνη της αλλά και ποιος νανουρίζει καλύτερα το μωρό. 

Δες το απόσπασμα: 

Home