Thumbnail

Άννα Βίσση: Δες τι τρώει η Κύπρια τραγουδίστρια στη Νέα Υόρκη! (Φώτο) Άννα Βίσση: Δες τι τρώει η Κύπρια τραγουδίστρια στη Νέα Υόρκη! (Φώτο)

Η ατασθαλία της Κύπριας τραγουδίστριας στο ταξίδι της
Ταξίδι αστραπή στη Νέα Υόρκη έκανε η Κύπρια τραγουδίστρια για ολιγοήμερες διακοπές και να δει για λίγο την κόρη και τα εγγονάκια της.

Η δημοφιλή τραγουδίστρια ταξιδεύει συχνά στην Αμερική, καθώς η μοναχοκόρη της μαζί με την οικογένεια της, ζουν μόνιμα εκεί

Η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια, ταξίδεψε μέχρι εκεί για να πραγματοποιήσει μερικές συναυλίες για τους Έλληνες του εξωτερικού. Παράλληλα, η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει ατέλειωτες βόλτες στους κοσμοπολίτικους δρόμους της πόλης και χαλαρώνει μακριά από την καθημερινότητά της.

Η ίδια λατρεύει τα social media και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έτσι ανέβασε και φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη. 

Μάλιστα η Άννα Βίσση, δεν παρέλειψε να μας δείξει και την βραδινή «ατασθαλία» που έκανε, τρώγοντας junk food, γεγονός που μας ξάφνιασε, μιας και προσέχει πολύ την διατροφή της. 

Η Άννα Βίσση, αφού επιστρέψει από την Αμερική θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού». 

 

Home