Thumbnail

Μουτσινάς: Τρολάρει την "Παραδοσιακή Βραδιά" και κάνει έξω φρενών τον παραγωγό της εκπομπής! (Βίντεο) Μουτσινάς: Τρολάρει την "Παραδοσιακή Βραδιά" και κάνει έξω φρενών τον παραγωγό της εκπομπής! (Βίντεο)

 Ο Έλληνας παρουσιαστής αποκάλεσε «του θανάτου» τους καλεσμένους της εκπομπής - Δες το οργισμένο μήνυμα του παραγωγού
Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψε ο αγαπημένος Έλληνας παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, με μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, στο πλαίσιο της εκπομπής του "Για την παρέα", έχει και το ένθετο που αγαπήθηκε από το "Δέστε τους", που σχολιάζει τις ενδυματολογικές επιλογές παρουσιαστών από διάφορες εκπομπές. 

Φαίνεται πως από το μικροσκόπιο του παρουσιαστή δεν ξεφεύγουν ούτε οι Κύπριοι παρουσιαστές, που πολύ συχνά βλέπουμε να παρελαύνουν μέσα από τους σχολιασμούς του. 

Από τα δίκτυα του δεν ξέφυγε ούτε η Άντρη Καραντώνη, μέσα από την παρουσία της στην "Παραδοσιακή Βραδιά" του ΣΙΓΜΑ.

Αρχικά σχολίασε αρνητικά τις ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας, ενώ βλέποντας τους καλεσμένους της εκπομπής σάστισε και τους αποκάλεσε "του θανάτου" λόγω της ηλικίας τους.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να εξόργισε τον παραγωγό της εκπομπής, Νίκο Γαλήνη, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απάντησε έντονα στον Νίκο Μουτσινά, γράφοντας του: «Αγαπητέ φίλε. Η ειρωνεία είναι πολύ άσχημο πράγμα. Το πρώτο που έπρεπε να ξέρεις αφού λέγεσαι παρουσιαστής είναι ο σεβασμός στους ανθρώπους και ειδικά τους μεγαλύτερους (ηλικιωμένους), είτε είναι του θανάτου είτε όχι. Το σίγουρο είναι κανένας δεν θα σου πάρει από τα δικά σου χρόνια. Ντροπή σας κύριε.»

Δες την απάντηση του και πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

Δες το απόσπασμα στο 11ο λεπτό: 

 

Home