Thumbnail

Έφθασαν στην Κύπρο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton (Φώτο) Έφθασαν στην Κύπρο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton (Φώτο)

Πραγματοποιούν σήμερα μια τρίωρη επίσκεψη στο νησί μας
Στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στη Λεμεσό έφτασαν πριν από λίγη ώρα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πραγματοποιούν σήμερα μια τρίωρη επίσκεψη στο νησί μας για να στείλουν τις ευχές τους στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο twitter ο επίσημος λογαριασμός του Kensington Palace, το ζευγάρι αφίχθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο αεροδρόμιο των Βάσεων με το ιδιωτικό τους αεροσκάφος.

Οι δυο τους ήταν φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί και δεν σταμάτησαν να χαιρετούν τον κόσμο και τη φρουρά που στήθηκε εκεί για να τους υποδεχτεί από νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες η τρίωρη παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους στις Βάσεις Ακρωτηρίου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός θα καλυφθεί και από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).  

 

Χθες, 4 Δεκεμβρίου, το πριγκιπικό ζεύγος οργάνωσε στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των αεροπορικών βάσεων Coningsby και RAF Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

william kate cyprus

ddd

william kate

william kate cyprus

Home