Thumbnail

Spoiler: Αυτά τα δυο κορίτσια είναι εκτός GNTM (Φώτο) Spoiler: Αυτά τα δυο κορίτσια είναι εκτός GNTM (Φώτο)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους μετά την έξοδό τους από το reality μόδας
Το Greece’s Next Top Model είναι έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές κι αυτό όχι άδικα αφού σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις στο reality μόδας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι τέσσερις κριτές αναζητούν τη σύγχρονη βασίλισσα του modeling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κερδίζοντας και ένα έπαθλο 50 χιλιάδων ευρώ μετρητά.

Και μπορεί οι πληροφορίες να λένε πως η παραγωγή ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και τώρα απομένει μόνο ο τελικός, ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις των κοριτσιών τις τελευταίες μέρες έχουν προδώσει κατά κάποιο τρόπο την εξέλιξη του reality.

Πέρα από την Ξανθούλα Τζερεφού η οποία επέλεξε να αποχωρήσει για λόγους υγείας, τώρα η εμφάνιση της Μαριάννας Παινέση μαρτυρά πως ούτε αυτή κατάφερε να φτάσει στην τελική 3άδα.

GNTM

Μαριάννα και Ξανθούλα απαθανατίστηκαν πρόσφατα σε κοσμική εκδήλωση αποδεικνύοντας πως είναι φίλες και μετά το τέλος του  παιχνιδιού. Από την άλλη, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Ειρήνη Καζαριάν είναι από τα πρόσωπα που ακόμα δεν έχουν κάνει καμία εμφάνιση, με τα σενάρια να τις θέλουν στον τελικό του Greece’s Next Top Model.

 

Kazarian

skitsko

Home