Thumbnail

Σάββας Πούμπουρας: Ρομαντικές στιγμές στη Μαδαγασκάρη με τη σύζυγό του (Φώτο) Σάββας Πούμπουρας: Ρομαντικές στιγμές στη Μαδαγασκάρη με τη σύζυγό του (Φώτο)

Ρομαντικές στιγμές με το άλλο του μισό
Στην εξωτική Μαδαγασκάρη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Nomads βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Σάββας Πούμπουρας. 

Ο γνωστός παρουσιαστής ζει μακριά από το σπίτι του αλλά και από την οικογένειά του και φυσικά τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη. Ωστόσο, η απόσταση φαίνεται πως δεν κράτησε το αγαπημένο ζευγάρι μακριά για πολύ καιρό.

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 υποδέχτηκε την αγαπημένη του στο εξωτικό μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα και άδραξε την ευκαιρία να περάσει μαζί της ρομαντικές στιγμές.

Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα ρομαντικό στιγμιότυπο στην παραλία δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“She escaped winter for a few days.. He knew that summer won’t end for him.. They have lots of fun! Winter though is coming again for her.. And him..He has time..?“ ______________________________________ Δεν έχω καλύτερο απ το να σπας τον χειμώνα, με λίγες μέρες τρίπτυχου (ήλιο-άμμο-θάλασσα). Παρόλα αυτά.. ο χειμώνας είναι εκεί.. και το ξέρουμε ότι θα γυρίσουμε στην αγκαλιά του.. Υ.γ. Πιο ερωτικός γίνεται? ? ______________________________________ #tanned #allyearlong #deepblue #madagascar #nosybe #nomadsgr #sea #sand #misswinter #palmtrees #sheishere #couplegoals

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Διαβάστε ακόμα 

Δανάη Παππά – Στέφανος Μιχαήλ: Η φωτογραφία που πρόδωσε τη σχέση τους (Φώτο)

Κύπρια τραγουδίστρια μάς δείχνει την… ευλύγιστη πλευρά της!

Δανάη Χρίστου: Έτσι απολαμβάνει το παιχνίδι με την κόρη της (Φώτο)

Home